SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram Ziyaretlerine Başladı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın eşi Nurten Akın, Kurban Bayramı ziyaretlerine erken başlayarak, bugün birçok yere gidip bayramlarını tebrik ettiler.

Başkan Akın ve eşi, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda kalan çocuklar, yaşlılar ve hastanelerde yatmakta olan hastaları ziyaret etti. Akın ziyareti sırasında çocuk, yaşlı ve hastalarla sohbet edip, bayramlarını kutlayıp çeşitli hediyeler dağıttı.

Başkan Akın, Ayrıca Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yurtlarda yetişmekte olan çocukların eğitimleri ve yetişmelerindeki gayretlerinden dolayı idareci ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini ifade ederek, "Türkiye'nin geleceği bu yavrularımızın başarılı çalışmaları ile daha güzel olacak. Bu imkanlardan bütün güçsüz yavrularımızın faydalanmalarını istiyoruz. Bunun için de gayret sarfediyoruz. Bu yavrularımıza ne kadar iyi bakıp gözetebilirsek bu da bizim gelecekteki gücümüzün artmasına ve insanlarımızın mutluluğuna sebep olacak" dedi.

Belediye Başkanı Akın, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne Bağlı Yurtlar ile Huzurevini ziyaret ettikten sonra sırasıyla Beydağı ve Malatya Devlet Hastaneleri ile Turgut Özal Tıp Merkezi Hastanesi'ni ziyaret etti. Akın burada hastane personelleri ve hastalara karanfil dağıtarak bayramlarını kutladı. Başkan Akın ayrıca hastalarla sohbet edip, geçmiş olsun temennisinde de bulundu.

Belediye Başkanı, bayram ziyaretleri çerçevesinde 2 Şehit Ailesini de ziyaret ederek Bayramlarını kutladı. Başkan Akın, Şehit Piyade Astsubay Çavuş İbrahim Ahmet Sarıoğlu ile Piyade Er Ahmet Şeker'in ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu. Başkan Akın Şehit Ailelerini ziyareti sırasında; "Şehit Piyade Astsubay İbrahim Ahmet Sarıoğlu'nun ismini doğduğu, büyüdüğü ve yaşadığı sokağa vererek yaşatmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız