SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayramda Hava Durumu

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:47:47
Bayramda Hava Durumu
A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 16-19 Temmuz günleri arasında bölgedeki hava durumunun mevsim normalleri civarında olacağını bildirdi.

Bölge Müdürlüğü'nden, aralarında Malatya'nın da bulunduğu bölgeye ilişkin hava tahmini ile ilgili açıklama şöyle:

"Bölgemizde Ramazan Bayramı boyunca yağış beklenmiyor. Hava sıcaklıklarının da bölge genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

16.07.2015 Perşembe (Arife günü): Adıyaman, Elazığ ve Malatya’nın açık ve az bulutlu; Tunceli ve Bingöl’ün ise parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

17.07.2015 Cuma ve 18.07.2015 Cumartesi günleri (Bayramın 1. ve 2. Günü): Adıyaman’ın açık; Elazığ, Malatya ve Tunceli’nin az bulutlu; Bingöl’ün ise parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

19.07.2015 Pazar (Bayramın 3. Günü) :Bölge genelinde havanın açık ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Ramazan Bayramı boyunca bölgemizde hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında, 33 ila 40°C olacağı tahmin ediliyor."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız