SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayramda Hava Nasıl Olacak?

A- A+ PAYLAŞ

Arefe ve bayramın ilk iki günü hava Doğu Karadeniz bölgesinde yağışlı diğer bölgelerde az bulutlu açık geçecek. Bayramın son günü yurt genelinde hava açık olacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, "Sıcaklıklar çarşamba günü Marmara ve Ege'de, bayram süresince ülke genelinde tekrar artarak mevsim normalleri üzerinde seyredecek'' dedi.

Mehmet Çağlar, arefe günü ve bayram boyunca beklenen hava durumuna ilişkin şunları söyledi:

''8 Eylül Çarşamba gününe gelen Arefe günü; Doğu Karadeniz bölgesi ile Kars ve Ardahan çevreleri sağanak yağışlı diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Bayramın birinci günü; Doğu Karadeniz kıyılarında Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin ile Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak yağışlı, diğer yerler açık ve az bulutlu olacak.

Bayramın ikinci günü; Marmara bölgesinin parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz kıyılarının sağanak yağışlı, öteki yerlerin az bulutlu ve açık geçmesini bekliyoruz.

Bayramın son günü ise bütün bölgelerimizin az bulutlu ve açık, akşam saatlerinde Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve Çanakkale çevrelerinin sağanak yağışlı olacağını tahmin ediyoruz.''

HALK OYLAMASI GÜNÜ YAĞIŞLI HAVA

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürü Mehmet Çağlar, Anayasa değişikliğine ilişkin referandumun yapılacağı 12 Eylül 2010 Pazar günü de yurdun batı bölgelerinin yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini belirtti. Çağlar, Marmara, Ege ve batı Karadeniz bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğini söyledi.

MARMARA: Az bulutlu ve açık geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla iç kesimleri parçalı bulutlu geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, doğusu parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı, doğusu çok bulutlu, Doğu Karadeniz aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık zamanla kuzeyi parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevreleri kısa süreli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız