SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bayramda Sorulur mu?!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezdeki hastanelerde yaşanan yemek zehirlenmesi olayında tahlil sonucunun iyi çıkmadığı bildirildi.

Malatya'da 22 Ekim 2010 tarihinde Devlet Hastanesi ile Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü'nde çalışanlara verilen tavuk döneri öğlen yemeğinde birçok çalışan zehirlenmiş, yemekten alınan numuneler Tardım İl Müdürlüğü laboratuvarına gönderilmişti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Vahap Boztepe, Vali Ulvi Saran'ın hastane ziyaretinden önce basın mensuplarının, "Yemek tahlili sonucu ne oldu?" sorusuna karşılıp Boztepe, "Arkadaşlar bayramda böyle sorular sorulur mu? Böyle olumsuz haber yapılır mı? Mikrofonlar açıkken bu konuda konuşmam ben. Bayramla ilgili soru soracaksınız cevaplayayım. Yok sa, hastanenin imajını kamu hastanelerinin imajını sarsacak bir görüş beyan etmiyorum"ifadelerini kullandı.

Boztepe, kameraların kapanmasından sonra tahlil sonuçlarının iyi çıkmadığını ve firmaya da gereken cezayı verdiklerini söyledi.

Malatya'da 22 Ekim 2010 tarihinde Devlet Hastanesi ile Devlet Hastanesi Beydağı Kampüsü'nde çalışanlara verilen tavuk döneri öğlen yemeğinde birçok çalışan zehirlenmiş, yemekten alınan numuneler Tardım İl Müdürlüğü laboratuvarına gönderilmişti. Boztepe o tarihte 150 civarında personelin mide bulantısı, kusma ve karın ağrısı şikayetiyle hastane acil servislerine geldiklerini söylemiş, Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) ise, 500 civarında çalışanın zehirlendiğini iddia etmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız