SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayram'ın Takımlarından Haberler!

A- A+ PAYLAŞ

1. ligdeki Malatyaspor ve 3. ligdeki Malatya Belediyespor'un aynı anda yöneticiliğini yapan Belediye Meclis Üyesi Osman Bayram'ın açıklamasına göre, her iki takım, 19 Ağustos'ta Malatyaspor'un sezon açılış törenindeki özel maçta karşı karşıya gelecekler.

MALATYASPOR KAMPI TAMAMLADI..
Malatyaspor, Nevşehir'deki 2. etap kampını Perşembe sabahı yaptığı antrenmanla tamamladı ve futbolculara 12 Ağustos Pazar günü Malatya'da toplanmak üzere izin verildi.

Teknik Direktör Metin Yıldız, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

MALATYA BELEDİYE İSE..
3. Lig 1. grubun yeni ekibi Malatya Belediyespor da Bolu'da kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyespor'un, Kütahyaspor'la Çarşamba günü yaptığı özel maçta 1-0 mağlup olduğu, Cuma günü de Aksarayspor ile karşılaşacağı bildirildi.

İKİ TAKIM YÖNETİCİSİ..
Öte yandan, Malatya Belediyespor'un bir süre önce yapılan kongresinde bu takımın yönetimine giren, Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta yapılan kongresinde oluşan yönetimde de yeralıp Basın Sözcülüğü görevini üstlenen Belediye Meclis Üyesi Osman Bayram, bu ilginç duruma karşın, Malatya basının karşısına her iki kulüple bilgilendirme amaçlı olarak çıkıyor.

Bayram, Malatyaspor'un 19 Ağustos'taki sezon açılış töreninde; yöneticisi olduğu iki takımın maç yapacağını söyledi.

FEVZİ İLE ANLAŞMA..
Bu arada, Malatyaspor Kulübü'nün eski kalecisi Fevzi Tuncay'la anlaşmaya vardığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız