SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayramınız Kutlu Olsun

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:12
Bayramınız Kutlu Olsun
A- A+ PAYLAŞ

Kurban Bayramı 24 Eylül Perşembe günü başlıyor. Malatya'da bayram namazı, saat 06.54'de kılınacak.

RESMİ BAYRAMLAŞMA ÖĞRETMENEVİ'NDE..

Kurban Bayramı nedeniyle resmi bayramlaşma töreni bayramın 1.günü Öğretmenevi’nde düzenlenecek.

Valilikten yapılan açıklamada kamu kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla düzenlenecek olan resmi bayramlaşma Kurban Bayramı’nın 1. günü Öğretmenevi’nde saat 14.00’de  yapılacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri bayramlaşma törenini birlikte yapacaklar. Yapılan açıklamada belediyelerin ortaklaşa bayramlaşma töreni,  bayramın ilk günü, resmi bayramlaşma töreninden 1 saat sonra İstasyon Virajı'ndaki Dede Korkut Restaurant'ta  saat 15.00'de başlayacak.

STK'LARDAN TOPLU BAYRAMLAŞMA..

Bazı sivil toplum kuruluşları da, bayramlaşma törenini, bayramın ikinci günü gerçekleştirecekler. STK'ların bayramlaşma töreni ile ilgili olarak, Ticaret ve Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamada, "Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Ticaret Borsası tarafından düzenlenecek ortak bayramlaşma programı Kurban Bayramı’nın ikinci günü (25.09.2015 Cuma) Saat 10.00-11.00 arası Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 5. katında gerçekleşecektir."denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız