SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bayramlar Özel Günlerdir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:43:55
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Bayramlaşma Programı, 19 Ağustos Pazar günü 12.00 – 13.00 saatleri arasında Belediye Hizmet Binası zemin katındaki alanda gerçekleştirildi. Bayramlaşma Programına, Malatya Milletvekilleri başta olmak üzere her kesim ve kesitten çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Bayramlaşma Programına Vali Doç.Dr. M. Ulvi Saran, AKP Milletvekilleri Mustafa Şahin, H. Cemal Akın, Ömer Faruk Öz, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Arif Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, Baro Başkanı Eyüp Kutlubay, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclis üyeleri, vakıf, dernek ve oda başkanları ile sivil toplum kuruluşu ve sendika temsilcileri, Belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği ile Vilayet Bayramlaşma Programlarına katılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, daha sonra Belediye de gerçekleşen Bayramlaşma sırasında misafirleri ile tek tek ilgilenerek, bayramlarını kutladı.
 
Bayramlaşma programı sırasında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Çakır “Bayramlar, kardeşliğin,  dayanışmanın, komşu ve akrabaların gözetildiği, sıla-i rahimin yapıldığı özel ve güzel günlerdir. Bunu da anlamına uygun olarak gerçekleştiriyoruz. Bayramların amacına ulaşması demek, komşu ve büyüklerin ziyaret edilmesi, küçüklerin sevindirilmesi demektir. 
 
Bu vesileyle hemşerilerim başta olmak üzere bütün İslam Aleminin bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.
 
Şehitliği Ziyaret…
 
Öte yandan Bayram Namazını Şehir Mezarlığı Camii’nde kılan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Namaz çıkışında vatandaşlarla bayramlaştıktan sonra şehitliği ziyaret ederek, şehit yakınlarının bayramlarını da kutlayıp, başsağlığı dileğinde bulundu.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediye Bayramlaşma programının ardından da AKP Bayramlaşma Programına katıldı.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız