SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayramlık Dağıtılacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bin aileye Kurban Bayramı dolayısıyla Kimse Yok mu Derneği Malatya Şubesi tarafından giyim yardımında bulunulacak.

Kurban Bayramı öncesinde başlatılan kampanya çerçevesinde 10 gün boyunca bin aileye bayramlık yardımında bulunulacak. Konuyla ilgili bilgiler veren Kimse Yok mu Derneği Malatya Şube Müdürü İlhan İlhan, "İnsani yardım amaçlı faaliyet gösteren Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı öncesi yine yoksulun yüzünü güldürdü. Uzattığı yardım eliyle ihtiyaç sahiplerinin umudu olan dernek, bin kişilik giyim yardımı kampanyası başlattı. Yaklaşan bayram öncesi yeni elbise alma gücü olmayan fakir ailelere destek olmayı amaçlayan kampanya çerçevesinde 10 gün boyunca bin kişiye bayramlık dağıtılacak" dedi.

Her gün 100 aileye yardımda bulunacaklarını kaydeden İlhan, "Sadece Türkiye'de değil dünyanın her yerinde yoksul, yardıma muhtaç, kimsesiz, sokakta kalmış her yaşta insanı, hastaları, mültecileri, yolda kalmışları himaye etmeyi amaçlayan bir derneğiz. Dernek olarak her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanındayız. Afet dönemleri, bayramlarda ve periyodik aralıklarla yoksul ailelere ayni ve nakdi yardımlarda bulunuyoruz. Bu çerçevede Kurban Bayramı öncesinde yardım çalışmalarımıza başladık. Bayram öncesi giyecek alma gücüne sahip olmayan ihtiyaç sahiplerine giysi yardımı yapacağız. Her gün 100 aileye etiketi üzerinde bulunan yeni giysiler dağıtacağız. 10 gün boyunca sürecek olan çalışmalarımızda bin aileye yardım ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

İlhan, Kurban Bayramı öncesinde hisse bağışları almaya başladıklarını belirterek, "Dernek olarak varlıklı aileler tarafından yapılan bağışları yoksullara ulaştırıyoruz. Kurban Bayramı öncesi her yıl olduğu gibi hisse bağış kampanyası başlattık. Fakir insanların sofrasına bayramda et koyabilmek için çalışıyoruz. Hisse miktarımızı büyükbaş için 400 TL, küçükbaş için 450 TL olarak belirledik. Kurbanda her yoksul aileye 7'şer kilogram et dağıtmayı planlıyoruz" diye konuştu.

PAKİSTAN'A YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR
Pakistan'a yapılan yardımlar hakkında da bilgiler veren İlhan, "Dernek genel merkezimiz sel felaketinin vurduğu Pakistan'a bugüne kadar 18 milyon TL nakdi yardım yaptı. Malatya şubesi olarak biz de yaklaşık 150 bin TL nakdi, 50 bin TL'de ayni yardım yaptık" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız