SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayramoğlu'ndan MÜSİAD Ziyareti

0
Güncellendi - 2019-03-23 02:32:25
Bayramoğlu'ndan MÜSİAD Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD ) 2 . Dönem Genel Başkanı B. Ali Bayramoğlu Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz ve yönetim kurulunu ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz “Ali Bayramoğlu MÜSİAD’da 9 yıl Genel Başkan Yardımcılığı görevini yapmış 22 Mayıs 1999 Tarihinde yapılan Genel Kurulda MÜSİAD 2. Dönem Genel Başkanı olmuş. 17 Nisan 2004 tarihine kadar Genel Başkanlık görevini yürütmüştür. Halen MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti üyeliği yapmaktadır. Kendilerine MÜSİAD’a verdikleri bu emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Bizler şunu hep ifade ederiz MÜSİAD’ın emeklisi olmaz rahmetlisi olur diye. Ali Bayramoğlu da MÜSİAD ailesinin içinde her daim olması ve görev almasıyla bu sözün canlı vakasıdır, bizler de kendilerinin tecrübelerinden istifade etmek isteriz” dedi

MÜSİAD 2 . Dönem Genel Başkanı B. Ali Bayramoğlu “Malatya’nın birinci markası kayısı ikinci markası siyaset adamları. Başkanlar ve cumhurbaşkanlığı çıkarmış bir il. Anadolu ruhunu ve sıcakkanlılığı. Bunlar daha çok önemli, her geldiğimiz zaman bunu görüyoruz. Anadolu yapı kültürü dediğimiz yapı sizlerin bünyesinde barınıyor. Fırat batısı ve Fırat doğusu diye, bu kültür inşallah buranın insanları hiçbir zaman bozmaz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız