SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bayrampaşa Maçı Hazırlığı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:46:57
Bayrampaşa Maçı Hazırlığı
A- A+ PAYLAŞ

Ligin 16. haftasında sahasında Körfez İskenderun Spor'u 5-0 yenerek, grupta yeniden liderlik koltuğuna oturan Yeni Malatyaspor, Pazar günü deplasmanda Bayrampaşa ile karşılaşacak. Ligde liderliğini sürdürmenin hesaplarını yapan sarı-kırmızılılar, Bayrampaşa maçının taktik provasını gerçekleştirdi.

TFF Antrenman Sahası'ndaki antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maçta futbolcuların hırsı ve ortaya koydukları mücadele teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Yeni Malatyaspor'da, Körfez İskenderun Spor karşılaşmasında sakatlanan ve sağ arka adalesinde kanama tespit edilen defans oyuncusu Ferit Cömert takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sakatlığı nedeniyle Körfez İskenderun Spor maçında kadroda yer almayan orta saha oyuncusu Caner Ağca ise takımla birlikte çalıştı.

KAHYA: "LİDERLİĞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ"

Yeni Malatyaspor Takım Kaptanı Ramazan Kahya, "Grupta yeniden lider olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Körfez İskenderun Spor karşısında iyi bir futbolla farklı galip geldiklerini ifade eden Kahya, "Rakibimizde eksik futbolcular vardı. Erken bulduğumuz gollerle maçı erken çözdük. İkinci yarıda da farklı bir skor ortaya çıktı. Bu hafta yeniden liderliğe yükseldiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, bütün maçlara final gözüyle baktıklarını kaydederek, "Önümüzde 3 maç var. Bütün maçlara final gözüyle bakıyoruz. İyi konsantre olduğumuzda neler yapabileceğimizi Körfez İskenderun Spor maçında gösterdik. Kalan süreçte de bunu devam ettirmek istiyoruz. 3-4 sezon play-off'tan döndük ama bu sezon taraftarlarımıza şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"FRİKİK KULLANMAK DAHA RAHAT"

Kahya, takımın başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, "Takımdaki bütün arkadaşlarımız elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Ben de gol atmaya ve attırmaya çalışıyorum. Penaltılar biraz sıkıntılı ama frikik kullanmak daha kolay geliyor. İnşallah penaltılarda da gol atmaya devam edeceğim" dedi.

Bayrampaşa maçını kazanıp, iyi gidişi sürdürmek istediklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Bayramapaşa ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız. İstanbul bize deplasman sayılmaz ama ligde kolay maç yok. Kazanıp, liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız