SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bazen Eleştiriyorlar..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Ömer Faruk Öz, Battalgazi ilçesini ziyaret etti.

Battalgazi ilçesinde esnafları ziyaret eden Öz, daha sonra vatandaşlarla da bir araya geldi. Esnafların ve vatandaşların Kurban Bayramlarını kutlayan Öz, daha sonra Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdulmuttalip Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Öz, Hanımınçiftliği Belediyesini de ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma Vakfı'nın başlattığı ve Hanımınçiftliği Belediyesi'nin yer tahsisinde bulunduğu halı dokuma kursunda da incelemelerde bulundu. Öz, halı dokuyan bayanlarla bir süre sohbet etti. Öz, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bir özelliği demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir. Ama Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne kadar bu ülkenin demokrasisi unutulmuş, sadece laik bir devlet gibi algılanmış, sadece devletin laiklik ilkesi baz alınmış, milletin yaşam tarzına müdahale etmekten başka ne yazık ki devlet pek bir işe yaramamış. İlk defa AK Parti Hükümetiyle Türkiye Cumhuriyeti devletinin hem demokratik, hem laik, hem de sosyal bir hukuk devleti olması gerektiğine inanıyoruz. AK Parti Hükümeti'nin üzerinde durduğu devletimizin sosyal hukuk devleti olmasıdır. Tabi sosyal devlet olurken bazen eleştiriyorlar. Diyorlar ki, "siz sadece veriyorsunuz" sadece vermiyoruz. Hem ihtiyaç sahibi insanlarımızın ihtiyacını gideriyoruz. Hem de ihtiyaç sahibi insanlarımızın meslek edinmesine vesile oluyoruz" dedi.

Öz'e ziyaretleri esnasında İlçe ve Belde belediye başkanlarının yanı sıra partililerde eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız