SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazen Futbolcular Geç Uyanıyor!"

0
Güncellendi - 2018-10-07 18:06:37
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü Erol Bulut, "İkinci yarıda oynadığımız ofansif, iyi futbol benim ilk dakikadan görmek istediğim futboldu. Ama bazen istedikleriniz olmuyor. Bazen futbolcular geç uyanıyor. Bizimde böyle bir sıkıntımız var. Milli maç araları geldiği zaman bugüne kadar hiçbir maçı kazanamadık, bugün en azından 1 puan aldık" dedi.

Demir Grup Sivasspor ile 4-4 berabere kaldıkları karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Bulut, "Uzun haftalar görünmeyen, bol gollü bir maç izledik. Tabi taraftalar ve televizyon karşısında izleyenler için bol gollü, güzel bir maç oldu. İki takımda sahada her şeyini vermeye çalıştı. Güzel bir maç oldu ama hocalar için pek böyle olmuyor. Çünkü 4 golü 7 haftada yemedik. 7 dakikada 3 gol yemek, bugüne kadar yaşamadığımız bir durum ama maalesef futbolda böyle şeyler oluyor" ifadelerini kullandı.

Bulut, maça iyi başladıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Öne geçtikten sonra takımın önde basmasını istediğim halde takımımız maalesef 1-0'ı koruma amaçlı biraz geriye çekildi, o yüzden 7 dakikada gol yedik. Moralimizi bozdu. İkinci yarıda müthiş bir diriliş oldu. 3-1'den sonra 3-2'yi yakaladık, 4.golü yedik, o moralleri bozdu ama beraberliği sağlama savaşını doğru yaptık. 3-5-2 sistemine döndük. 4-4'ü yakaladık, 5-4, 6-4'ü de yakalayabilirdik ama aynı zamanda da 5.golü yiyebilirdik. Penaltı gol olsaydı farklı bir sonuç ortaya çıkabilirdi. İkinci yarıdaki futbolda takımımdan memnunum."

Bulut, bir gazetecinin 'Murat Yıldırım neden ilk 11'de değildi?' sorusuna, "Murat Yıldırım ile ilgili Başakşehir maçında bazı istemediğim pozisyonlar gerçekleşti. Birincisi ondan, ikincisi de içimizdeki yaşadığımız bir kaç sıkıntılardan dolayı ilk 11'de yer almadı" cevabını verdi.

Milli takım arası öncesi yaşadıkları puan kayıplarına değinen Bulut, "İkinci yarıda oynadığımız ofansif, iyi futbol benim ilk dakikadan görmek istediğim futboldu. Ama bazen istedikleriniz olmuyor. Bazen futbolcular geç uyanıyor. Bizim de böyle bir sıkıntımız var. Milli maç araları geldiği zaman bugüne kadar hiçbir maçı kazanamadık, bugün en azından 1 puan aldık. Geleneği bozmadık ve öne geçtiğimiz maçı kaybetmedik. 1 puanda çok önemli bir puan, geriye düştükten sonra" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • erhan (5 yıl önce)
    eren on boutaip değil bir tane bile etmez boutaibe oyunu adem oynatmıyor herkes yerinde oynasa adamın her maç golü olur
    0
    0
    Yanıtla
  • kaplan44 (5 yıl önce)
    eren 10 tane boutaip eder
    0
    0
    Yanıtla
  • erdem (5 yıl önce)
    Robinyo çok iyi bir oyuncu bütün ataklar onun oynadığı kanattan geldi ve oyun oradan kuruldu.Rahmanı bu maçta çok verimsiz gördüm orta saha iyi ama dahada iyi olabilir 4 gol atabiliyorsak tabi rakip on kişi ise takım iyi oynasa dahada atabiliriz.Butaib bence iyi bir oyuncu hava toplarına hakim kazandığı tüm topları oyuna soktu bizim tek hatamız hucum bölgesinde ve atağa çıkarken organize olamıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakkı (5 yıl önce)
    her oynadığı zaman kanadındaki adamı tutamadığından gol yememize sebep olan buğra yı biri de sorsun ya . neden buğra? niçin buğra? sahanın en kötüsü iken neden çıkarılmıyor? neyi güzel yapıyormuş? çok güzel gol yedirmekten başka....
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyup (5 yıl önce)
    solbek kaç maçtır sos veriyor ayrıca guilherme sağ forvette oynamalı takımın mücadelesi çok iyi teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih (5 yıl önce)
    Bu maçın bu hale gelmesinin sebebi sağ ve sol beklerimiz. Resmen sahada geziyorlar.Sağlam bekler olsa idi sivas gol atamazdı.
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (5 yıl önce)
    Erol hoca oyunculara böyle demen olmamış. sen kapalı futbol oynat sonra geriye düşünce hücum bekle. hücum oyununu en başta yapsaydın oyuncularda ona göre oynar. diğer taraftan adem yerine perreiranın oynaması gerekmiyormu. adam oyuna girdiği her maçta faydalı oluyor çok teknik yıldız oyuncu. eren desen yine aynı. boutable ademin acil ilk 11 den alınması lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (5 yıl önce)
    Takımı öncelik le tebrik etmek lazım. Ama çok eksiklerimiz var. Kırkbeş dakika eksik oynayan bir takım da iki gol yedik. Ve Allah tan on kişilerdi. Yoksa düşüne miyom. Bunları oturup düşünmek lazım..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Kara (5 yıl önce)
    Ah Erol hocam ah. Ayağına gelen fırsatları nasılda teptin farkında mısın. Kendi sahanda Konya ve Sivas' maçında 5 puanı kaptırmasaydın bugün 17 puanla Galatasaray'ın arkasında 2. ci olacaktın. Şimdi tüm Türkiye'de spor otoriteleri Seni ve Malatyaspor'u konuşacaktı. Neyse gene de canınız sağ olsun. İnşallah ileri ki günlerde bu dediklerimde olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (5 yıl önce)
    Tankım bence 10 numara sadece sağlam hızlı forvet lazım takımı bozmadan sadece forvet okeylenir takim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Kara (5 yıl önce)
    1) Sadık kardeşim gerçekten futbol oynamak istiyorsa o uzun saçlarını kısaltması gerekir. Uzun saç futbolcuda topa etkili kafa vurmayı engellediği gibi pas atacağı arkadaşını görmesini veya yan topları takip etmesini engeller. Ayrıca uzun saç futbolcunun hızını keser ve çok çabuk yorulmasına neden olur. 2) Buğra kardeşimin daha çok çalışması lazım. Çok pas hatası yapıyor ve çok çabuk top kaybediyor 3) Adem Büyük gibi tecrübeli kaptanın biraz sinirlerine hakim olması ve topla fazla oynamaması gerekiyor. 4) Erol Hocam, takımın maçta skor üstünlüğünü ele geçirdiği andan itibaren sahada hemen nasıl dizileceğini ve nasıl bir taktikle oynayacaklarını oyuncularına maçtan önce dikte etmelidir. Son iki haftada skor üstünlüğü ele geçtiği halde 4 puan kaybedildi. Avrupa'da skor üstünlüğünü eline geçiren büyük takımlar 1-4-4-1 oyun düzenine geçerler. Orta sahada top çevirmek suretiyle oyun orta sahaya taşırlar. Burada amaç hem takım dinlendirmek hem de topu kapmak isteyen ve sürekli koşmak zorunda kalan rakibi iyice yormaktır. Rakibin yorulduğunu fark ettiğin anda kanatlarda bindirme yaparak skoru artırmak daha kolay kalıcı olur. Orta sahada diklemesine atılan tek ve uzun paslar rakip defans oyuncularının önüne düşebilir ve sana kontra atak olarak geri dönebilir. O yüzden kanatlar kullanılarak 2-3 pas ile direkt kaleye gitmek ve kesme ortalarla forveti görmek gole yaklaşmakta daha gerçekçidir
    0
    0
    Yanıtla
  • Sadık hiç oynamasin bence
    0
    0
    Yanıtla
  • on numara yorum yapmışsın aynen katılıyorum ..
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Maçı seyrederken resmen kriz geçirdim ya.13 Dakikada 3 gol yemenin mazereti asla olamaz.Helede öne geçtikten sonra defansif anlamda yere serildik.kenardan hiçmi müdahele etmedin be hoca.Adeta tenis maçına döndü.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.bu.macta cok hata .yaptilar.2.puan. Gitti..konya.macinda.3puan.verildi.toplam. 5.puan gitti. Su.anda.puanimiz.17.olmasi. Gerekiyordu.basarilar.diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • YMS sevdalısı (5 yıl önce)
    BİR TEKNİK ADAMLA DÜŞÜNCE VE GÖRÜŞLERİMİZ AYNI OLMAYA BİLİR. ANCAK BOUTAİP GİBİ BİR FUTBOLCUNUN DEFANSİF ANLAMDA SAĞLADIĞI KATKIYI OYNADI KONUM İTİBARİYLE KARSILASTIRDİGİMİZDA EMİN OLUN YEDEKLEME KALMASI DAHA DOĞRU OLUYOR.ONUN YERİNE ALEJİK VE EREN İKİLİSİNİ İLERDE OYNATIP SAĞ AÇIKTA PERERA SOL AÇIKTA GUİLHERME ORTA ALANDA İSE DONALD TEK OYUN KURUCU OLARAK OYNAMASI DAHA VERİMLİ OLUR KANISINDAYIM. DEFANSTA OYNAYAN MİNANIN İLERDE GOL ATMASI ....BUTALİP İN İSE BOŞ KALEYE TOPU YUVARLAYAMAMASİ SADECE DEFANS ANLAMINDA YARDIM ETMESİ İLK 11 DE OYNAMASINI GEREKTİRMEZ. HER OYUNCU BULUNDUĞU YERDE KATKI SAGLAYAMİYORSA GEREĞİ YAPILMALIDIR.SADIK İLERDE BELKİ BAŞARILI DEĞİL AMA SUAN TÜRKİYEDE SAYILI DEFANS OYUNCUSUNU. YANİ OYNADIĞI MEVKİİ HAKKINI VERMEKTEDİR. AYRICA CEZA ALANI DISINDAN KALEYE SUT CALISMASI HER IDMANDA YAPILMALI HOCAM. SAYGILARIMLA...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (5 yıl önce)
    Bazen hocalarda geç uyanıyor bu maçta olduğu gibi.Ilk yarı orta saha yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (5 yıl önce)
    Takım bir sıfır öne geçiyor ondan sonra tüm oyuncular da konstrasyon eksikliği başlıyor böyle birşey olamaz. Takım dağılıyor. Acilen bir sol bek ve iyi bir golcü lazım.
    0
    0
    Yanıtla