SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazen Olmazsa Olmuyor!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:35:31
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un, sahasında Centone Karagümrük 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, "Üzgünüz. Özellikle iç sahada puan kaybını arzu etmiyorduk. Bütün planlarımız iç saha galibiyetleriyle devam etme yönündeydi ama olmadı. Maçın başından sonuna kadar galibiyet için birçok pozisyon yakaladık. Penaltı fırsatına rağmen gole muvaffak olamadık. Tabi ki çok üzgünüz. Taraftarımızın desteğini almışken onları sevindirme arzusundaydık. Ama diyoruz ya, futbolun doğasında var. Bazen olmazsa olmuyor. Son dakikada maçı kayıp da edebilirdik. Yapılacak çok fazla bir şey yok. Bir sonraki maça bakıp, yola devam edeceğiz" dedi.

"PUAN KAYBINI TELAFİ EDECEĞİZ"

Tecrübeli teknik adam, puan kaybını telafi edeceklerini belirterek, şunları söyledi: 

"Sezonun başından bu zamana kadar olan dönemi ele aldığımız zaman muhakkak ki iniş-çıkışlar olacak. Bunlar futbolun içerisindeki doğal şeyler. Ama diyoruz ya, bizim tempo kazandırmamız için, farklı bir oyun anlayışı ile oynamamız gerekiyor. Ama mevcut kadromuzda 18 kişi var. Şu anda 19. oyuncumuz yok. Tempoyu oluşturacak oyuncularımız zaten sakat. Dripling yapma özelliği olan oyuncularımız sakatlıkları nedeniyle kadroda yoklar. Ama ben bunları hiçbir zaman bahane olarak görmüyorum. Sonuçta 11'e 11 maç oynanmış ve pozisyonlarda bulunmuştur. Ama değerlendiremedik. Tabi gönlümüz bunları istemezdi. Bizim en büyük üzüntümüz iç sahada puan kaybetmek oldu. İç sahada puan kaybetmeyi arzu etmiyorduk. Eğer hedefe gideceksek, bunun telafisinin olması gerekir. Hedefimizden gram şaşmadık. Kalan müsabakalarda bu puan kaybını telafi edeceğiz."

"KAZANMA ADINA NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Pendikspor karşısında 3 puan için çıkacaklarını ifade eden Uğur, "Pendikspor maçında psikolojik üstünlükten çok tecrübe ortaya çıkacak. Bu ligin sonuna kadar çok şeyin değişeceğine inanıyorum. Belki bugün yenilip, aynı puanda da devam edebilirdik. Ama hiçbir zaman mantalitemizden hiçbir şey değişmeyecek. Pendikspor'un 2 puan önde olması, nasıl oynayacağımızı değiştirmeyecek. Kazanmak için oynayacağımızdan değişik bir şey olmayacak. Kazanma adına ne gerekiyorsa yapacağız. İnşallah sakat oyuncularımızın da takıma katılmasıyla en güçlü şekilde orada olacağız" diye konuştu.

Uğur, bir gazetecinin 'Emre Öztürk maçtan çıkarken, sitem etti. Burada bir otorite boşluğu mu var?' sorusuna, "Benim olduğum yerde otorite boşluğu olamaz. Eğer böyle bir şey varsa muhakkak cezasını veririm. Onun için rahat olun" cevabını verdi.

ÖZGÜN: "MAÇ BİZİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ GİBİ GEÇTİ"

Centone Karagümrük'ün teknik direktörü Ferruh Özgün ise, "Öncellikle 2 takımı da tebrik ediyorum. Çok iyi bir mücadele oldu. Aslında maç bizim düşündüğümüz gibi geçti. Maçın genelinde ikinci bölgede savunmayı iyi yapıp, geriden paslarla kontratağa çıkmayı düşünüyorduk. Ama bu daha çok oyunun son bölümünde gerçekleşti. Yeni Malatyaspor iyi ve müsaade edildiğinde ayağa çok iyi pas yapan bir takım. Hücum bölgesinde çok etkili oyunları var. Bizde bunun hesabını yapmıştık. Çok pozisyon bulamadılar. Bizde oyunun son bölümünde birkaç tane pozisyon bulduk. Son saniyede Nihat Yılmaz net bir pozisyonda golü kaçırdı. Bu ligde; o gün arzu eden ve mücadele eden takım puan alabiliyor. bizde 10 kişi kaldıktan sonra pozisyonlar bulduk. Hedefimiz orta sıralarda yer almak ve zorlayabilirsek Play-off'a kalmak" diye konuştu.

FOTOĞRAF: Ramazan'ın penaltı atışında kaleciden dönen topa Emrah vurdu, kaleci yine müdahale edip gole izin vermedi (Mehmet GÖRESİYE)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız