SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazı Aksaklıklar Olabilir Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:02:07
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  Dede Korkut Lokantasında muhtarlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi. 

İftar yemeği öncesi bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ramazan Ayının anlamına uygun yaşanılmasının önemine değinerek, muhtarların vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve veren elle alan eli buluşturduklarını söyledi. 

Başkan Çakır, “Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma ve ibadet ayıdır. Bu ayda ibadetimizi yaptığımız kadar, çevremizdeki dar gelirli muhtaç insanlara da yardım etmemiz çok önemlidir. Muhtarlarımız da mahallelerindeki fakir ve yoksul vatandaşlarımıza yardımların ulaşmasında bir köprü vazifesi görüyorlar.  Muhtarlarımız veren el ile alan eli buluşturuyorlar. Onlara teşekkür borçluyuz” dedi. 

Muhtarlar ile belli aralıklarla bir araya geldiklerini belirten Başkan Çakır,” Muhtarlarımız ile yapmış olduğumuz toplantılar sırasında muhtarlarımız bölgelerinin sorunlarını dile getiriyorlar. Bu toplantılarımızdaki amaç hem hizmet gitmeyen bölgemiz varsa bu bölgelerimizin tespiti,  hem de geri kalan hizmetler varsa onların tespiti için bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz.  Büyükşehir statüsü ile birlikte sizler de takdir edersiniz ki yeniden bir yapılanma sürecine girildi.  Bu süreç içerisinde bazı aksaklıklar olabilir, her birimin kendi içerisinde yeniden yapılanma çalışmaları devam ediyor” dedi 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, bu yıl Malatya’nın en büyük sorunlarından birinin kayısı rekoltesindeki aşırı düşüklük olduğunu,  diğer önemli bir sorunun da su kaynaklarındaki azalma olduğunu belirterek, “Bu sene sadece kayısının olmaması değil su kaynaklarının azalması bölgemizde içme suyu ve sulama suyunda ciddi sıkıntılar yaşanmasına neden olmaktadır. Büyükşehir Belediyesi olarak söz konusu sorunların çözümü noktasında uzun vadeli projeler üzerinde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın da suyun israf edilmemesi, kaçak su kullanımına izin verilmemesi yönünde bizlere yardımcı olmalarını bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

Öte yandan birer selamlama konuşması yapan Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren, Türkiye Muhtarlar Derneği Yeşilyurt 2. Şube Başkanı Abuzer Taylan, Malatya Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salman Şahbaz ve Kayısı Kenti Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıcı; iftar yemeği vesilesiyle muhtarları bir araya getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız