SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bazı Gelinlerin Gelemediği Nikah!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliği tarafından yapılan organizasyon ile 67 çiftin nikahı kıyılarak, evlilik cüzdanları teslim edildi. Düzenlenen törene, daha önce nikahları kıyılan 2 damat, eşleri doğum yapmasından dolayı tek başlarına gelerek evlilik cüzdranlarını aldılar. Nikahları kıyılan bazı çiftler ise, çocuklarını kucaklarına alarak geldiler.

Toplu nikah töreni Esenlik Orduzu Kır Lokantası'nda yapıldı. Törene AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Malatya Belediyesi Esenlik Genel Müdürü Osman Furkan, belediye başkan yardımcıları, davetliler ve nikahı kıyılan çitfler katıldılar.

Nikah töreninde Belediye Başkanı Cemal Akın, bir çiftin nikahı kıyarken, diğer çiftlere ise nikahlarının önceden kıyılmasından dolayı evlilik cüzdanları teslim edildi. Toplam 67 çiftin nikahının kıyıldığı belirtildi.

Evlilik cüzdanlarının dağıtımı esnrada çiftler tek tek protokol masasına çağrılırken, sunucunun davet ettiği Erkan Tuğ ile Öznur Eprem çiftinden sadece törene damat Erkan Tuğ'un, Yusuf Topal ile Fadime Kaya çiftinden ise törene sadece damat Yusuf Topal'ın geldiği görüldü. Porotokol üyeleri evlilik cüzdanlarını gelinlerin gelmemesinden dolayı iki damada verdi. Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeşilyut Belediye Başkanı Mehmet Kavuk'a, "Başkan torunun olmuş" diyerek espiri yaptı. Gelmeyen gelinlerin doğum yaptıkları ifade edildi.

Törende nikahlarını yeni kıyan çiftlere pasta ikram edilirken, her çifte çeyrek altın verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız