SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bazıları Federasyona Başvurdu'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1.Lig'den TFF 2.Lig'e düşen Malatyaspor'un 16 Mayıs cumartesi günü yapılacak olan kongresinde, kulüp yönetiminin belirlenmesinin Malatyaspor açısından önemli olduğu bildirildi.

Malatyaspor Genel Koordenatörü Şerif Fırat, Nurettin Soykan tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Kulübün yeni sezon için futbolcu transferi yapabilmesi için 7,5 milyon TL borcun Futbol Federasyonu'na ödenmesi gerekiyor. Yoksa, lisans işlemleri yapılamaz. Mevcut kadroda bulunan bazı futbolcular, alacakları konusunda Futbol Fedarsayonu'na başvurdular. Sıkıntı durum söz konusu. cumartesi yapılacak olan kongrede bir yönetim işbaşına gelmeli. yoksa kulübün geleceği iç açıcı değil" şeklinde konuştu.

Kulüp giderlerini bir kişinin karşılamasının mümkün olmadığına dikkat çeken Şerif Fırat, "Meesla, kulüp 2.başkanımız Orhan Kaya pensonel alacaklarının bir bölümünü dağıttı. Orhan Kaya yine dağıtacağı sözünü verdi. Futbolcular, yapılacak olan kongrede Orhan Kaya bey'in başkanlığında yönetimin oluşmaını arzuluyor" dedi.

Eski başkanların kulüpten alacakları konusunda yardımcı olmaları gerektiğine parmak basan Fırat, "Belediye Başkanımız da yardımcı olmalı" diyerek, mevcut kadronun korunup isabetli trsanfer yapılırsa, takımın tekrar Bank Asya 1.Lig'e çıkabileceğini kaydetti.

Fırat, "Turgay Koyuncu, Eren Özen ve Güngör Tuğcu alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvururlarsa serbest kalabilirler. Eğer bu futbolcuların alacakları ödenirse Malatyaspor'un futbolcusu olarak devam edecekler" diye konuştu.

Bu arada, Malatyaspor'lu futbolcular; Turgay Koyuncu, Güngör Tuğcu, Eren Özen, Emrah Tuncel, Olcaytu Ergen, Güven Gürsoy, Mustafa Aslan, Mert Güneş, Mehmet Yoldaş, Ali Şimşek, Volkan Aydın, İlhan Var, Serkan Turhan, Tuncay Selçuk, Buğra Dinler ve Önder Biçer'in sözleşmelerinin devam ettiği bildirilirken, Mustafa Sert, Mahmut Acar, Alper Akıcı, Celil Sağır, Selim Akbulut, Taylan Aydoğan ve Ergun Cengiz'in sözleşmelerinin sona erdiği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız