SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bazıları Köstek Oluyor'

A- A+ PAYLAŞ

Karagümrükspor eski başkanı, Malatyalı işadamı, bir dönem Malatyaspor başkanlığı için adı geçen Cengiz Günaydın “Hikmet Tanrıverdi’nin kimliğinde ortaya çıkan oluşum ve çözüm arayışlarının Malatyaspor için son şans olduğu” mesajını verdi.

Günaydın açıklamasında şöyle dedi:
“Malatyaspor’la ilgili sorunların ne olduğu, nerede kilitlendiği ortada. Herkes sorunun ne olduğunu biliyordu ama çözüm yoktu. Çözüm bulunması için şu anda bir ışık doğdu. Eski başkanlarımızdan Sayın Tanrıverdi’nin sayesinde ortaya çıkan bu ışığa, oluşuma herkesin destek olması gerekiyor. Ama maalesef bazılarının buna destek olmak yerine köstek olduğunu görüyoruz.

Ortada bir alternatif olsa, adaylar yarışsa bir şey diyemeyeceğiz, belki biz de tarafımızı seçer, adaya göre hareket ederiz. Ama ortada öyle bir durum yok. İnsanlar Tanrıverdi’nin etrafında bir araya gelmişler, güven duymuşlar, çözüm olabileceği umudu belirmiş. Tanrıverdi de kendisine yakışanı yapmış, meseleye duyarsız kalmamış, 1250 kilometre mesafeden işini gücünü bırakıp buraya gelmiş ama nedense birileri 120 metreden kendisine gitmiyor. Bu onların ayıbı.

Tüm sivil toplum kuruluşlarının, Valiliğin, Belediyenin, Malatyaspor’a katkı sağlayabilecek her kurumun bu oluşuma destek olması gerekiyor.”

Sezonun başlamasına çok az süre kaldığına ama Malatyaspor’un henüz ortada ne belirli bir kadrosunun ne de programının olmadığına dikkat çeken Günaydın “Çok kısa olarak şunu söylemek istiyorum: Tanrıverdi’nin sayesinde ortaya çıkan oluşum bir sonuç alamaz ve başkanımız İstanbul’a öylece dönerse, bu Malatyaspor’un sonu olur. Bugün Malatya adı geçince, sadece kayısı ve Malatyaspor akla geliyor. Malatyaspor’un da kayısı kadar Malatya’ya katkısı var. Malatya’nın bu değerini ortadan kaldırmaya kimsenin hakkı yok” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız