SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazıları Onlu Çeteyle Çıktı"

0
Güncellendi - 2019-03-15 22:42:03
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'taki seçimin ülke için büyük önem taşıdığını ifade ederek, "31 Mart'taki zaferi hep birlikte kutlayacağız" dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdüren AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Zafer ve Çöşnük Mahallelerinde düzenlenen toplantılarda vatandaşlarla bir araya geldi.

Zafer Mahallesi'ndeki mahalle toplantısında konuşan AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder, 31 Mart'taki seçim sonucunu zaferle kutlayacaklarını ifade etti.

Güder, konuşmasında şunları söyledi: "AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı olarak bayrağı aldığımız yerden inşallah daha yukarılara çıkarmak adına çok çalışacağız. Tabi bayrağı yukarı çıkarırken, sizlere hizmet edeceğiz. Battalgazi bölgemizde 300 yataklı devlet hastanemizin ihalesi yapıldı, itiraz süresi bitti, çarşamba günü hep beraber temelini atacağız. Ortada yaygara koparanlara da gereken dersi vereceğiz. İnderesi'nde askeri mühimmat depolarının olduğu yerler vardı. Burayı 'Battalgazi'mize, Malatya'mıza kazandırmamız lazım' dedik. Bir hafta on gün içerisinde o bölgedeki 100 dönümlük alanı sizlerin hizmetinize açacağız. O bölge 900 dönüm, geriye kalan 800 dönümlük alanı da Malatya'nın isrifadesine sunacağız."

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise "Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kurulan AK Parti, milletimizin verdiği destekle 17 yılda Türkiye'yi her alanda en az 4 kat büyüttük. Vermiş olduğunuz desteklerle birçok vesayet odaklarını tarihin çöplüklerine gömdük. Sizlerin desteğiyle 28 Şubat'ın kalıntılarını, izlerini tarihin çöplüklerine gönderdik" dedi.

AKP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Osman Güder daha sonra Çöşnük Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Burada konuşan Güder, "Çöşnük bugüne kadar hep yanımızda dimdik, Beydağı gibi durdu. Çöşnük duruşunu çok önceden belli etmişti. Özal döneminde de belli etmişti. Çöşnük her zaman doğrunun, Hakk'ın, haklının yanında oldu. İnanıyorum ki bundan sonra görev bizde olacak. Bugüne kadar Çöşnük'e çok güzel hizmetler kazandırdık. Dik duracağız, eğilmeyeceğiz ama tevazuumuzdan da hiçbir şey kaybetmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Malatya'da Battalgazi bölgesinde 300 yataklı devlet hastanesinin yapılacağını kaydeden Güder, "Bazıları ya duymadılar ya da duymak istemediler. Hala aynı şeyleri kaşımaya başladılar. Bizi 'beşli çeteyle' itham ettiler. Bazıları onlu çeteyle yola çıktılar farkında değiller. Bunların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek. Çarşamba günü devlet hastanesinin temelini hep birlikte atacağız. Onlarında hevesleri kursaklarında kalmış olacak" dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız