SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bazıları Otelden Çıkamadı!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da gözler yarın deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçına çevrildi.

Sarı-kırmızılı takımda transfer konusu askıya alınırken, kadro sıkıntısı nedeniyle Karşıyaka maçına 14 futbolcuyla çıkacağı bildirildi. Galatasaray ile oynanan kupa maçında kırmızı kart gören Turgay ve Güngör, sakatlığı bulunan Olcaytu kadroda yer almayacak. Teknik heyet, kadro sıkıntısı nedeniyle ilk 11'i oluşturmakta büyük sıkıntı yaşarken, altyapıdan takım kadrosuna dahil edilen kaleci Önder'in Karşıyaka maçında futbolcu olarak yedek kulübesinde oturacağı bildirildi.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, sınırlı bir kadroyla ikinci yarıya başlayacaklarını, ancak sahada ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kadro sıkıntısını ilk yarının son haftasından bu yana dile getirdiklerini belirten Hamzaoğlu, "Takımdan ayrılan futbolcular nedeniyle kadromuzda lig tecrübesi olan futbolcularımız azaldı. Genç futbolcuları bünyemize kattık, ancak ikinci yarıda hedef koyacaksak transfer yapmamız şart. Bugünkü şartlarda Karşıyaka maçına 14 kişi çıkacağız. Başkanımız bu konuda çalışıyor, ancak bir an önce bir şeyler yapılması gerekiyor" dedi.

Futbolcuların parasızlıktan çarşıya bile çıkamadıklarını kaydeden Hamzaoğlu, "Oyuncularımın ve benim beklentilerimiz çok yüksek. Oyuncular gerçekten çok özverili. Çalışmalarda da büyük çaba sarf ediyorlar. Ancak hepsi aile geçindiriyor ve hepsi genç insanlar. Futbolcuların maddi ihtiyaçları ve kendilerine verilen sözler var. Tabi futbolcularımın da başkalarına verdiği sözler var. Futbolcularıma izin veriyorum, inanın bazıları otelin dışına bile çıkmadılar. Yani durum bu hale kadar geldi. Biz yine de her şeye rağmen olumlu haberler bekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız