SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bazılarının Rahatsız Olduğunu Biliyorum"

0
Güncellendi - 2018-06-08 00:40:23
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaptığı açıklamada hizmetleri ve Malatyalıların kendisine yönelik bakış açısına değinerek, “İnsanlarımız da kendisine hizmet edenleri ayrı kefeye koyuyor, kendisine hizmet etmeyenleri de iyi biliyor" dedi.

Battalgazi Belediyesi’nin çalışmaları ve projeleriyle ilgili İhlas Haber Ajansı’na özel açıklamalarda bulunan Gürkan, belediye olarak ortaya çıkardıkları projelerle Türkiye’ye rol model olduklarını söyledi. Yeşil Kuşak Projesinin, Millet Bahçesi Projesiyle ortak yürüyeceğini ifade eden Gürkan, “2014 yılında da Sayın Cumhurbaşkanımız, bizim tasavvur ettiğimiz şehirlerde yapacağımız parklarda şairler şiirini, edebiyatçılar romanını, sanatçılar sanatını icra edecek, diğer halkımız da gezecek, sportif aktivitelerini yerini getirecek demişti. Bizde bunla hareketle şehirlerimizin hem akciğeri olması, hem de şehirlerin Avrupa’da ki gibi şehir parklarının olması gerekiyordu. Yaptığımız inceleme ve araştırmalarda miladı dolmuş Hürriyet Parkı, zaten eskimişti yenilendi. Atatürk Kız Lisesi’nin depreme dayanıklılık raporu olumsuzdu. Bizim Milli Eğitim Bakanımız ile yapmış olduğumuz görüşmede 'o okulu başka bir yere taşıyalım' dedik ve binasını yaptık, taşıdık. Biz bu projeye başlayacağımızda Endüstri Meslek Lisesi’ne Büyükşehrimiz biz başlayacağız dedi verdik. Ancak orada biraz gecikme oldu. İnşallah onu biz alacağız ya da kendileri yapmak durumunda kalacaklar. Stadyum ile ilgili Sayın Cumhurbaşkanımızın 2017 yılında Malatya'yı ziyaret ettiğinde biz, kendilerine bu stadyumun Malatya'nın Yeşil Kuşak kapsamında içerisinde değerlendirilmesi noktasında talebimizi iletmiştik. Kendilerinin 2014 yılındaki sözlerine istinaden. O zaman TOKİ Başkanımızda şans eseri o mekandaydı. ‘Ergün bey bu işle ilgilenin’ dedi Sayın Cumhurbaşkanımız. Ergün beyle de biz, bu işi götürmeye çalıştık. 2018 açıklamasında da Millet Bahçeleri, Hay Park ve Center Parklar gibi şehrin merkezlerinde büyük parklar oluşturulması noktasında Sayın Cumhurbaşkanımızın Millet Bahçesi kavramı içinde ifade ettiler. Bizde zaten bu Yeşil Kuşak ile örtüştüğü için Yeşil Kuşak kapsamı içerisinde Millet Bahçesi olarak tabir ettiğimiz yaklaşık 50 dönüm olan stadyumu da bu işin içine katarak 200 dönümlük bir alanda Yeşil Kuşak Projesi çalışmasına başlamış olduk. Oranın Malatya'nın bir meydanı olması noktasındaki düşüncelerimizi hep ifade ettik. Netice itibariyle oranın meydan olarak Yeşil Kuşak Projesi’nin birleştirilmesi Malatya'ya bir akciğer olacaktır, Malatya'ya nefes aldıracaktır” dedi.

“Bazılarının rahatsız olduklarını biliyorum” 

Yaptıkları hizmetlerden ve söylemlerinden bazılarının rahatsız olduğunu da belirten Gürkan, şunları söyledi:

“Biz hep şunu dedik, Malatya'da yapılan bu projeler Türkiye'ye rol model olacak dedik. Bazen biz bunları söylediğimizde bazılarının rahatsız olduklarını biliyorum. Biz bunu ben duyguları içinde algılamıyoruz. Biz bunu Malatya’ya yaparken aynı zamanda Türkiye’ye rol model oluyor. Yine Mahallelilik Projesi en büyük projemiz. Türkiye’ye teşmil edildi mi edildi. İkinci üniversiteyi biz bunu 1999'dan beri gündeme getiriyoruz ve 2004'de onun yerini, mekanını aldık. Ve bugün İkinci Üniversite Malatya'ya ile tanışıyor. Türkiye’de Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi’ni tıbbi uzmanlarla, şifalı sularla birlikte geleneksel tedaviyi bilimsel anlamda bir yaklaşımla güzel bir mekan üzerinde icra etmemizde bunun bir göstergesi. Dolayısıyla yaptığımız işi millettin derdiyle dertlenip, o zaman Allah size feraset ve bir vizyon veriyor. Cenabı Allah diyor ki ‘Siz düzgün olun Allah size bildiklerinizin yanında bilmediklerinizi de öğretir’ Tevekkül içerisinde olursanız hırsla ve nefisle hareket etmezseniz cenabı Allah nasip eder. Ama her zaman bir şeyi küçümsemek, yok saymak, itibarsızlık haline getirmek istediğin zaman, kendi kendini itibarsız hale getirirsiniz. Buna itirazı olan yaşasın da görsün. Bu tür işlere kimse yeltenmeye kalkmasın, yeltenenlerin sonu itibarsız ve dışlanmaktır, toplumda gezemeyecek duruma gelmişlerdir. Toplumun yararına olan fikirlerde herkes hem fikir olarak gayret göstermelidirler. Nefsiyle değil, gayret ederek, çalışarak bu işlere el atması lazım.”

“Hizmet edenleri ayrı kefeye koyuyor, etmeyenleri ayrı” 

Gürkan, seçim endeksli çalışmadıklarını, vatandaşın teveccühünün kendilerini daha çok motive ettiğini de belirterek, “Belediye başkanı veya bir yönetici atandığı dönemin veya seçildiği dönemin değil, ben nasıl yüzyılların, bin yılların yöneticisi olurum vizyonu içerisinde olmalıdır. Ve o vizyon içerisinde olması gerektiğini hep düşünmüşümdür. Çünkü ben damdan düşen biriyim, Arslantepe’yi ayağa kaldırırsınız geçmiş 5 bin yılın belediye başkanı olursunuz, Cafer höyüğü ayağa kaldırırsınız geçmiş 9 bin yılın belediye başkanı olursunuz, Surları ayağa kaldırırsınız geçmiş 2 bin yılın belediye başkanı olursunuz. Selçuklu kültürel eserlerini ayağa kaldırırsınız, geçmiş bin yılın belediye başkanı olursunuz. Yeni projeler, üniversite, yeni hizmet binaları yaparsınız gelecek yüz yıların belediye başkanı olursunuz. Onun için sadece seçim endeksli bir çalışma doğru bir çalışma değil. Zaman zaman eleştirilerde oluyor sokağa çıktığın zaman. Ben üç dönem belediye başkanıyım hiç bir vatandaştan oy istemedim, giderim ziyaret ederim. Zaten malumu açıklamanın bir anlamı yok. Bir iş yapmışsanız vatandaş görür ve takdir eder. Eğer siz yalancılıkla ve algı operasyonuyla kendinizi tanıtmaya çalışırsanız, ‘Yalancının mumu yatsıya kadar yanar’, ileriye gidemezsiniz. Toplumda o teveccühü görüyorum. Bırakın mahalleleri en ücra yerlerde bize ait olmayan yerleşim yerlerine de gitsek, adam bizi tanımıyor ama diyor ki ‘başkanım sizin hizmetlerinizi gördüm veya duydum takdir ettim’ Bu sözler tabi ki sizi motive ediyor. Azim ve kararlılığımızı daha da arttırıyor. Memleketin insanları sizin hizmetlerinizi takdir edince, ayrıca bir şevk geliyor. ‘Müşterisi olmayan mal zaidir’ anlamında. İnsanlarımızda kendisine hizmet edenleri ayrı kefeye koyuyor, kendisine hizmet etmeyenleri de iyi biliyor” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • Muhammet (5 yıl önce)
    Görevde gecmis 15 yilniz var eskimalatyada baskan secildiniz. 10 yil orada 5 yil büyük sehir olarak malatyanin yarisinda görevde idiniz. Vakilarin yaptigi eserlerin disinda eskimalatyada 10 yil baskanlik yaptiniz varmi bir eseriniz. Bu millet düstügü cukura birdaha d7smez. Şuan malatyanin en degersiz topragi eskimalatyadir senin sayende
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet sezer (5 yıl önce)
    hacı uğur POLAT gündüzbeye bir çivi bile çakmadı kafayı takmış buraya inşallah şecimede aday olursun sana oy vecekler zanndiyorsun sen git adıyamanların başkanı ol
    0
    0
    Yanıtla
  • Aylin (5 yıl önce)
    Belediyenin görevi nedirki park bahçe yol kaldirim onuda bi zahmet becersin ler başkandan çok baskanciklar var ara sokaklar harebe aslanbey mahlesinin fotolarini cekip atsin haber yapabilenler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Büyükşehirde Hacı Uğur başkanı değil Selahattin başkanı görmek istiyoruz. Ona göre oy vereceğiz Öznur abla! Şimdiden belirtelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Öğretmenevinin arkasındaki sokakta 1 aydır parke taşları sökük şekilde duruyor. Aracımız mahvoldu. Taşları yerleştirmek için kaç ay daha geçmesi lazım?
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    sayın batalgazi belediye başkanımızı hiç kimsenin eleştirmesine müsade yok gezip görecekler ondansunra konuşşacaklar azıcık bütçeyle büyük hizetler yapıldı teşekürler batalgazibelediyesine
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (5 yıl önce)
    Senin allahına gurban başkan.kim ne derse desin,bilen biliyor.destekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Selahattin baskan tek gercek gerisi yalan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Ayse (5 yıl önce)
    Satın başkan selçuklu mahallesinde bulunan ve insanlari son derece rahatsız eden ve korkutan o dere ile ilgili çalışmalarınız ne zaman baslayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (5 yıl önce)
    Dogru .baskan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Kimse kendini büyük görmesin hizmet eşit olur mahalleler arasında ayrım yapiyorlar.başkan yardımcılarına ve daire müdürlerine sözü geçmiyor selattin başkanın yada danışıklı döğüş yapıyorlar.her şeyin bir sonu vardır.hizmet eden kalır etmeyen gider.kimse kusura bakmasın yamaç.beydağı ve fırat mahallesideki halka hizmet etmeyen ve sahip çıkmayan belediye başkanlarına günü gelirse bu mahallelerde sahip çıkmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan Sabaner (5 yıl önce)
    Sayın bsşkanım, öncelikle" mahallelik" projesi yurdum insanının ve tüm Dünyadaki Malatyalılar özlemini giderecek bir proje, bu konuda Öncülük ettiniz ve farkındayız ki üstün gayret sarfettiniz, bizi biz yapan önü kesilmiş bir suyun tabiri caizse geverini açtınız, yeşil kuşak veya kentparklarda da bu izleri görmek bizim için daha büyük bir kıvanç kaynağı olacaktır, Rabbim yolunuz açık, gücünüzü çok eylesin inşaallah,
    0
    0
    Yanıtla
  • bilgehan (5 yıl önce)
    Allah rızası için gürkan başkan büyüksehre aday edilsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Sendika başkanlığı, belediye başkanlığı ya da milletvekili vs. babadan oğula geçen bir sistem midir? Hizmetse müsaade edin biraz da biz edelim. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Herkesin en az bir alternatifi vardır. Ama gardaşım bir koltuğa oturunca bir daha o koltuktan kalmak istemiyorlar. Memlekete bu kadar hizmet etme aşkı! gözlerimizi yaşartıyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar Kaplan (5 yıl önce)
    Malatyanin tarihi dokusunu gün yüzüne çıkaran siz değerli başkanımdan,Sancaktar mezarlığı ve çevresini düzenleyip Battalgaziye kazandirmanizdir. Sire pazarinida kaldırıp, saricioglu beylerbasi şehit fevzi ve hidayet mahallelerini hitap edecek okul spor tesisleri ve kültür alanına dönüştürebilirsiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankaradaki Malatyalı (5 yıl önce)
    Malatya’daki en iyisi sizsiniz, şehir dışından takip ediyorum yıllardır.Gerçekten yaptıklarınız mükemmel.Büyükşehir belediye başkanı olmalıydınız, Gelin Mhp’den adaylıpınızı koyun. Bu Çakır-Çalık ve tayfasından kurtaralım Malatyamızı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Sayın Başkanım; Tam bir belediye Başkanı gibi davranıyorsunuz. ,Siyaseti geri iterek Hizmetlerinizle öne çıkıyorsunuz. Muhalif olmama rağmen sizi takdirle anıyorum. Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkadir (5 yıl önce)
    Biz sizin gibi belediye başkanları, sizin gibi milletvekilleri istiyoruz. Kendi menfaatlerini ve makamlarını ön plana alanları gördüğünüz gibi millet sevmiyor. Ak partinin adayları diğer parti adaylarından kat kat iyi. Ama millet Tayyip Erdoğana yakışır adaylar istiyor. Malatyada siz bu ünvanı hak ettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mert (5 yıl önce)
    malatyanın tek belediye başkanı sensin halkla iç içe olan tek başkanı sensin o yüzdende seni yalnız bırakıyor partililer farkındayız!
    0
    0
    Yanıtla
  • ykdm (5 yıl önce)
    Allah esirgesin malatya için büyük değer.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekrem (5 yıl önce)
    Daha güzel Yerlerde görürüz inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Battalgazili (5 yıl önce)
    Alem buysa kral sensin başkanım 7 den 70 e herkes yaptıklarını takdir ediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Kadıoğlu (5 yıl önce)
    Yolunda bahtında açık olsun inşallah akp sizin yaptıklarınızı görür en yüksek mertebelere layıksınız Malesef haketmeyenler seçiliyor buda siyaset işte ama sen bizim gönülden başkanımız ve vekilimizsin boşuna dememişler sen doğru ol eğri belasını birgün bulur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Tartisilmaz gurkan iyi bir baskan.ancak arada polati elestirenler olmus onlarin yorumlarini hayretle okudum bnde aday gosterildiginde polat icin olumsuz dusunceler icindeydim ancak calismalari gercekten kaydadeger iki baskanda malatya icin cok calisti bol keseden elestirenler algı olusturmaya calisiyorlar eksiklikleri bisekilde ulastirin belediyeye karsilik bulup sorunla giderilecektrrr... Rabbim her daim memleket sevdalisi hizmet asigi baskanlar nasip etsin kalin saglicakla..
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz 44 (5 yıl önce)
    başkan im artik şu devlet hastanesi ne biran önce temel attirsaniz park dan daha onemli Battalgazi halkı mağdur seçim ayagina Temel atılırir dedik oda olmadi az bastırın sizi seviyoruz siz yalakalik değil hizmet yapıyorsun uz bunu herkes biliyor Allah uzun ömürler verdin sizr
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET SARI (5 yıl önce)
    Başkanımızın mhp den aday olacağı konuşuluyor, Ak partiden dislaninca yapacak biseyi kalmadı gibi , herhalde mhp olmazsa saadet partisi kesin olur gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Sayın başkanım yaptıklarınız Malatya'ya vizyon kattı. Büyükşehir de sizi görmek isteriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Berkay44 (5 yıl önce)
    Malatya’da ticari işler gütmeyen , kendini memleketine adayarak çalışmalarını eksiksiz yapan tek başkan . Siz Malatya’ya kazandırılmış en büyük siyasetçi , yöneticilerinden birisiniz . Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin . Çalışmalarınızı tebrik ediyoruz . Büyükşehir adayı olarak bekliyoruz sizi umarım bu yorumu tepe adamlar görürde dikkate alırlar. Allahınıza gurban sizin.
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (5 yıl önce)
    Allah'ına Gurban başkanım ...Sen her daim gönlümüzun baskanisin...Birilerinin ne peşinden koştuğunu çok iyi biliyoruz Büyük Başkan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa celik (5 yıl önce)
    Sayın başkanın sanata ve sanattarihi eserlerine vermis oldugu katkilarindan dolayi teşekkür ediyorum bir vatandas olarak insallah büyük sehirdede kendilerini görmek isteriz
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahiM44 (5 yıl önce)
    Büyükşehir seçiminde aday olursa veririm şimdiki baskan polat olursa vermem .Allah yolunu daim etsin,Battalgaziye harika hizmetler yaptı,yeni belediye binası sıcak geldi...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Ben Malatyalıyım ama Malatya'da yaşamıyorum memurum Battalgazi belediyesine bir işim olduğu icin gitmek durumunda kaldın sağolsunlar kapıda karşıladılar inanılmaz ilgi gösterdiler, vatandaşı insan yerine koyduklarını gördüm.daha sonra internetten bir başvurum oldu 2 ay sonra yapmadılar ama gerekçesini açıkladılar Başkan'a teşekkür ediyorum bir Malatyalı olarak.Büyükşehir belediye başkanlığına yakışır 5 AKP milletvekili ve Çakır'ı topla bu Ada'm etmez.başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin kaynar (5 yıl önce)
    Başkan battalgazi gelir kaynağı olan baskil ama bir hizmet alamıyor ne yolu var artık bu konuda bir cevabınızda var dir
    0
    0
    Yanıtla
  • git elazığ belediye başkanına söyle derdini
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne alaka kardeş??? Elazığ belediyesine müracaat et.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adam baskilli battalgazide oturuyor.Baskildeki köylere feribot ile gidiliyor.Feribot kadar olan yol Battalgazi sınırları içinde ve yolu kotu
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (5 yıl önce)
    evet
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Büyükşehir belediye başkanlığını hakeden tek kişisiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (5 yıl önce)
    Ramazan bey hangi okulun bahcesi oldugunu da yazsaydiniz yetkililer duyarsiz kalmazlardi. Okullar hepimizin herkesin üzerine düşeni yapmasi lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mismiskentli (5 yıl önce)
    Şahin bey, siz Şire Pazarı'nda esnaf mısınız bilmiyorum ama, ben bir esnaf olarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın Şire Pazarı'nın altyapısının kendi sorumluluğunda olmamasına rağmen tamamen yeniledi, asfaltını yaptı. Ben başkanıma minnettarım. Şire Pazarı'na başka kim sahip çıktı. Güvenliği noktasında yaptıklarını da unutmayalım lütfen. 24 saat polis görev yapıyor, buda başkanımızın girişimleri ile olmuştur. Bir esnaf olarak başkanımın yanındayım. Yaptıkları hizmetlerden dolayı da teşekkür ediyorum. Allah'ına gurban diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Orduzulu ahmet (5 yıl önce)
    Sayın başkanım orduzulu olup meclis üyeleriniz yaşıyorlarmı orduzu mahalesinin sorunlarını kim nasıl sana iletiyor muhtar ha var ha yok.Bu boynu kalın meclis üyeleri neye yarıyor sana bunların zarardan başka bir faydası olmaz halkla aranda köprü değiller tam dersi setler bunlar .Sen başkanların kıralısın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Akp nin malatya siyasetinde ki en isabetli kisisi selahattin gurkandir. Selahattin gurkan bir tarafa diger hepsi bir tarafa
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Sizin gibi vizyon sahibi donanımlı vede israfı hiç ama hiç sevmeyen bir şahsiyeti takdir ediyorum yolunuz her daim açık olsun Saygıdeğer Başkan Bey..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet G (5 yıl önce)
    Hakkımız sana sonuna kadar helal sende helal eyle büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (5 yıl önce)
    Gerçekten de vizyon sahibi bir şahsiyetsiniz yapmış olduğunuz çalışmalar vede israfa karşı yapmış olduğunuz önlem ve çalışmalar takdire şayan , sizi bu memleketin başına görmek istiyoruz büyük şehri sizin gibi devletine ve milletine düşkün bir kişi kurtarır bunca sıkıntı ve dertten.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cumali tomo (5 yıl önce)
    HER YÖNDEN TAKTİR EDİLECEK BİR BAŞKANSINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • şahinbey (5 yıl önce)
    başkan tarihin en kötü başkanı olarak anılacaksın elinde binden fazla esnafın olduğu şire pazarınıda rantcılara kaptırdın esnafa sahip çıkmadın yeni şire pazarı yapılırsa binlerce dükkanı ne yapacaksın gidip esnafına sahip çıksana pasif olma hakkımızı ara yazıklar olsun diyiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • senin gibi dar bakisi düşünenlere Ahmet Cakir veya Oznur Calik gibiler bile fazla.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Komik murat, selahattin gürkan hakediyor büyükşehir adaylığını
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (5 yıl önce)şahinbey isimli kullanıcı yorumuna
    Artık vizyon sahibi Çakır milletvekili oldugunda derdini ona anlatırsın.Baksana kötü yönetiyormus sayın gürkan.Allah akıl versin sana
    0
    0
    Yanıtla
  • şire pazarı esnafı önce kaldırıma koyduğu mallarını içeriye almayı akıl etse ya. millete kayısı diye eksoz gazına maruz kalmış tozlu sağlıksız mal satıyorsunuz. kaldırıma konulmuş sağlıksız malı alanlara da hayret...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan (5 yıl önce)
    Malatya nin en çalışkan belediye başkanı en temiz başkanı
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    sayın gürkan, malatya yerel yönetimini aklınca dizayn etmek isteyen bazı mihfaller var. malatya halkı bundan çok rahatsız. zaten seçimde reise milletvekilliğinde başka oy vereceğiz diyenlerinin nedeni de bu. ayrıca bu zatlar şehir hastanesini, bölge müdürlüklerini malatya'dan küçük şehirlere kaptırdılar. 5 yıldır battalgazi'ye devlet hastanesi yapılacak ama tık yok. sivil havaalanı yerine yama yaptılar. onların derdi malatya değil sözlerini geçirecekleri kişileri aday yapmak. korkarım sizi de aday göstermeyecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Malatya da tek çalışan aldığı oyların hakkını veren siyasetçisin inşallah Büyükşehir diğer seçimlerde sana emanet edilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (5 yıl önce)
    İnşallah Mart ayında büyükşehire aday olursun diyorum sayın başkanım sizden okullarin bahçe lerinin asfalt yapilmasi ve kilit taşı döşenmesi konusunda yardım bekliyoruz defalarca bana söz verdiler okulumun bahçesini asfalt yaptıramadım yardım bekliyorum sayın başkanım.
    0
    0
    Yanıtla