SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP 96 Bin 283 İmza Topladı

0
Güncellendi - 2016-08-15 21:37:13
BBP 96 Bin 283 İmza Topladı
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Örgütü tarafından idam cezasının yeniden getirilmesi için başlatılan kampanyada toplanan 96 bin 283 imzanın bulunduğu dosya, parti genel başkanı Mustafa Destici'ye il başkanı Avukat Sema Altuntaş tarafından teslim edildi.

BBP'den konuya ilişkin yapılan açıklama şöyle:

"Malatya İl Başkanlığımız tarafından idam cezasının yeniden getirilmesi için başlatılan imza kampanyasında toplanan imzalar Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye teslim edildi.

Genel Başkanımız Mustafa Destici, çocukları tecavüz edip öldürenler, askeri şehit edenler ve darbe girişiminde bulunanlar için idam cezasını yeniden getirilmesini gerektiğini söyledi.

bbp1Genel Başkanımız MustafaDestici, “Biz bu hainlerin, bu cuntacıların darbe girişimini bertaraf ettik. Ama tamamen bu geçmiş değil. Çünkü bunun kökü de, bir tarafı da dışarıda. Onun için durmayacaklardır. Onlar durmayacaklar, biz de durmayacağız. Ne yapmamız gerekiyor? Bugüne kadar yapmadığımız birtakım eksiklikleri yapmamız gerekiyor. Bunların başında hukuki düzenlemeler var. İdam cezasının mutlaka geri getirilmesi gerekiyor. Biz Büyük Birlik Partisi olarak biliyorsunuz, küçük yaşta çocuklarımızı kaçırıp tecavüz ettikten sonra öldüren cinsi sapıklar için ve bizzat Mehmetçiğimizi, askerimizi, polisimizi şehit eden bu teröristler için, hainler için idam cezası gelsin diye 2 milyon imza verdik, Meclis'te bekliyor. Referandum da yaptık 30 ilde. O da bekliyor. Halkımızın yüzde 98'i bunu istiyor. Şimdi buna üçüncü kesim işte kahpece, vahşice darbe gerçekleştirip Meclisimizi bombalayan, onlarca özel harekat polisimizi, diğer polislerimizi, yüzlerce sivil vatandaşımızı, o kahraman evlatlarımızı şehit eden bu hainler için de mutlaka idam cezasını geri getirilmesi gerekiyor.”

Genel Başkanımız Mustafa Destici son olarak, İl başkanımız olmak üzere, Malatya il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza ve üyelerimizin gayretlerinden dolayı memnuniyet duyduğunu, bugüne kadar ortaya koydukları başarılı çalışmalarının devamını diledi.

İdam cezasının yeniden getirilmesi için başlatılan kampanyaya 96 bin 283 kişinin destek verdiğini ifade eden Malatya İl Başkanımız Av. Sema Altuntaş, “Milletimiz çok sıkıntılı bir süreci geride bıraktı. Türkiye bir hukuk ve demokrasi devleti olduğunu tek yürek olarak tüm dünyaya gösterdi. Cuntacılara ve tanklara karşı gelerek canı pahasına ülkesini ve vatanını savunan Aziz vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Bizler Büyük Birlik Partisi Malatya İl teşkilatı olarak 15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişimine karşı meydanlarda olduk. Yine bu süreçte Malatya’da dört gün boyunca Soykan meydanında geceli gündüzlü olarak imza kampanyası başlattık. Bu kampanyamıza şanlı Malatyalılar büyük bir destek vererek 96 bin 283 imza topladık. Bu kampanyada bize verdikleri desteklerden dolayı tüm Malatya halkına teşekkür ediyorum” diye konuştu."

Bülten- malatyahaber.com

bbp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Haknizam (7 yıl önce)
    BBP olarak her zamanki gibi ülkenin zor zamanlarında bu tür hareketlerle siyaset yapmaya çalışıyorsunuz. Kime ne ıspatlamaya çalışıyorsunuz? Bırakın artık şu kafatasçı zihniyeti. Mecliste size de ihtiyaç var biliyorsunuz. Ama bu şekilde siyasetle bir yere varamazsınız. İdam için imza toplayacağınıza, demokratik bir hukuk devleti nasıl olunur, onun için çalışmalar yapın. Onun mücadelesini verin. Çünkü iyi bilinmektedir ki idamlarla, sadece idamcılar kendi kendilerini tatmin ederler. Beden yok olur fakat düşünce asla yok olmaz. Bilakis daha şiddetle geri gelir. Onun için biraz mantıklı olun lütfen.
    0
    0
    Yanıtla