SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP Adaylarını Tanıttı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:58
BBP Adaylarını Tanıttı
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Teşkilatı,  Malatya milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttı. 

Düzenlenen programda konuşan BBP Malatya İl Başkanı ve aynı zamanda BBP Malatya Milletvekili Adayı Avukat Sema Altuntaş, “Milletvekili adaylarımızı kamuoyuna tanımak için burada toplandık. Ben ilk olarak adaylarımızı tanıtmak istiyorum. Esnaf-İşletmeci İbrahim Aygün, çiftçi-serbest meslekten Abdullah Akgün, İşletmeci Mehmet Ayaz, Kimyager Süheyla Atilla, Avukat Sema Altuntaş aday olarak 1 Kasım seçimlerine hazırlanmaktayız” dedi.

Son dönemde ülkede yaşanılan olayları, endişe ve korku içinde takip ettiklerini ifade eden Sema Altuntaş, “Ülkemizin son dönem itibariyle seçim öncesi bulunduğu durum gerçekten oldukça vahim ve bunu endişe ve korku içerisinde takip ediyoruz. Ülkemizde bir kaos ortamı oluşturulmak isteniyor. Bu sebeple de herkesin birlik ve dirayet içerisinde olması gerektiğini düşünüyorum. Tüm ülkenin farkında olarak ve dış güç odaklı oyunlara gelmeden birlik içerisinde hareket etmesi kanaatindeyim. 1 Kasım’da Büyük Birlik Partisi olarak çok güçlü, tüm Malatya’nın destekleyeceği şekilde ve doğru bir şekilde hareket ederek, tüm Malatya’nın oylarına talibiz” sözlerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız