SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"BBP Adaylarıyla Katılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:57:16
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Teşkilatı, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Derviş Erdoğan’ı kamuoyuna tanıttı. 

BBP Malatya İl Teşkilatı'nda düzenlenen aday tanıtım töreninde konuşan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, “Doğanyol ilçesi Belediye Başkan Adayımız belli oldu. Diğer arkadaşlarımızı da inşallah Ocak ayı başında açıklamayı planlıyoruz. Büyükşehir için şu anda görüşme yaptığımız arkadaşlarımız var. İnşallah kamuoyunun, tabanımızın ve Malatya’nın beklentilerine uygun olarak çok iddialı bir şekilde tecrübeli bir büyükşehir belediye başkan adayıyla Malatya’da seçimlere katılacağız. Arkadaşlarımız bunun çalışmalarını yapıyor” ifadelerini kullandı.

Malatya merkez ve ilçelerde adaylarını belirleme çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Destici, “Malatya büyükşehir oldu. Yeşilyurt ve Battalgazi ile birlikte hem merkezdeki ilçelerde hem de taşra ilçelerimizde bütün ilçelerimizde Büyük Birlik Partisi kendi adı, amblemi ve adaylarıyla seçime katılacaktır” dedi.

BBP Doğanyol İlçe Belediye Başkan Adayı Derviş Erdoğan ise, “AK Parti Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi açıklamasında, 'biz seçimde ilçelerin de kazanılmaması durumunda, oralara hizmet götürmemiz zor olacak' diyor. Devletin her imkanı, herkese eşittir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız