SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP Darende Kongresi Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-04-25 16:42:44
BBP Darende Kongresi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Darende İlçe Başkanlığında kongre heyecanı yaşandı. Kongrede mevcut başkan Ali Gök yeniden başkan seçildi.

Kongrede bir konuşma yapan Ali Gök, Muhsin Yazıcıoğlu davası hakkında konuştu. Gök, “2009 yılında beri Yazıcıoğlu Davası halen sürüyor ama bir karış dahi yol alınmış değil. 109 kişinin yargılanması gereken davada sadece bir kişi yargılanıyor, içler acısı bir durum var. Bu yargılanan kişi ise görevi kötüye kullanmak suçuyla yargılanıyor. O dönemin Başbakanı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bu olay bizim namus borcumuz’ demişti. Biz bu sözün yerine getirilmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

BBP Malatya İl Başkanı Sema Altuntaş ise merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun bir sözü ile konuşmasına başladı. “Muhsin Yazıcıoğlu, yıllar önce ‘Bu ülkede dürüst olmak başa beladır ama bela da başımızın tacıdır’ demişti. Dürüst olmak başa belaydı, vatanını ve milletini seven bir liderdi, milletini sevdiği için de kaza süsü verilmiş bir suikasta kurban gitti” diyen Altuntaş, terör olayları hakkında da konuştu. Altuntaş, “Hükümet tarafından çözüm süreci diye başlatılan politikanın sonunda her gün onlarca Mehmetçik, emniyet mensubu, vatan evladı şehit oluyor. Doğu’da harap şehirler ve kamu binaları görüyoruz. Türkiye, dünyanın 5. tarım ülkesi iken şimdi tüm tohumlarını sağlık ve temel gıda ürünlerini ithal eder duruma geldi. Görüldüğü gibi ülkemizin durumu hiçte iyi değil, Büyük Birlik Partisi geçmişte olduğu gibi gelecekte de ülkenin teminatı olacaktır” diye konuştu.

BBP Darende ilçe yönetiminde şu isimler yer alıyor: Başkan Ali Gök, yönetim kurulu üyeleri Sedat Kavlak, Haki Aslan, Mehmet Pekdemir, Hüseyin Yıldırım, Ünal Oflaz ve Necati Karateke.

iha

Panüo01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ABDULLAH (7 yıl önce)
    BAŞINIZA İYİ BİR LİDER GEÇMEDEN NE SİZDEN NE DE MHP DEN BİRŞEY OLMAZ....KUSURA BAKMAYIN...........
    0
    0
    Yanıtla
  • önemli olan iktidar değil muktedir olmak haksız olduğumuz davada milyonlarca yürüyeceğimize inandığımız davada tek yürümeye razıyız biz.
    0
    0
    Yanıtla