SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP İlçe Kongresi

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP), Malatya'nın Arguvan İlçe Kongresi yapılarak, başkanlığa İbrahim Yurtsever seçildi.

Partinin ilçe binasında gerçekleştirilen ve İbrahim Yurtsever'in tek liste halinde katıldığı kongreye, BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Selami Ekici, BBP Malatya İl başkanı Ramazan Keltaş, BBP Malatya 2. Başkanı Tahir Toptaş ve BBP merkez ilçe başkanı Murat Köse'yle birlikte çok sayıda davetli katıldı. Kongre öncesi çeşitli partilerden istifa ederek BBP ne katılan yaklaşık 50 kişiye rozet takıldı.

Öte yandan, BBP Malatya 2. Başkanı Tahir Toptaş yaptığı konuşmada, Arguvan ilçesinde BBP merkez ilçe teşkilatı ve Alperen Ocağının hizmete girmesinin sevincini yaşadıklarını, parti teşkilatlarının ve Alperen Ocağının kuruluşunda emeği geçenlere teşekkür etti.

İbrahim Yursever Başkanlığındaki Arguvan BBP yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: " Murat Yüksel, Turgay Yurtsever, Mutlu Gül, Sabri Özkan, Deniz Avcı, Atilla Metin ve Mahmut Yıldız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız