SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP Kadın Kollarına Atama

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:28:27
BBP Kadın Kollarına Atama
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya Kadın Kolları Başkanlığı'na, Avukat Tuba Karabay atandı. 

Parti binasında düzenlenen törenle BBP’ye katılan Tuba Karabay’a, partinin rozeti takıldı ve il kadın kolları başkanlığı görevi tevdi edildi.

Programda konuşan il teşkilat sorumlusu Ensari Aladağ, BBP Malatya Kadın Kolları Başkanlığı’na Av. Tuba Karabay'ın atandığını bildirip, hayırlı olması temennisinde bulundu.

BBP İl Başkanı Abdulvahap Atabay, "Partimizi layık olduğu yere taşıma azmini ve kararlılığımızı iliklerimizde hissediyoruz. Her zamankinden daha fazla gayret göstermemiz gerektiğini biliyoruz. Memleket meselelerine milli ve manevi değerler çerçevesinde kafa yorarken, projeler geliştirirken, şehit genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolunda sağlam adımlarla ilerlerken, gençliğe ve kadınlarımıza yatırım yapıyoruz. Memleketimize hizmet gayesiyle kadın kollarımızı açıklamaktan gurur duyuyorum. Avukat Tuba Karabay ve yönetim kuruluna hayırlı olsun diyorum" ifadelerini kullandı.

Karabay ise, "Malatyamız için Malatyalı kadınlarımıza ve çocuklarımıza hayatın her alanında destek olmak için var olacağımızı vurgulamak isterim" diyerek, BBP kadın kolları olarak, kadınların her alanda karşılaştıkları problemleri bildiklerini vurguladı.

"Her zaman mazlum ve mağdurun yanında olacağız" diyen Karabay, ülkenin birliğine ve beraberliğine zarar vermek isteyenlerin karşısında durmaya devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmalardan sonra BBP İl Başkanı Atabay, Av. Karabay’a Türk bayrağı sarılı Kur’an-ı Kerim hediye edip, partinin rozetini taktı.

BBP Malatya Kadın Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: "Tuba Karabay (Başkan), Seher Aladağ, Hacer Karabay, Nevin Demet Kırteke, Mürüvvet Kırteke, Nazlı Dağgaz, Mihriban Fidan ve Zübeyde Kaya"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız