SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP Kendi Adaylarıyla

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:35:39
BBP Kendi Adaylarıyla
A- A+ PAYLAŞ

Siyasi partiler, 1 Kasım seçimlerine ilişkin listelerini Cuma günü Yüksek Seçim Kurulu'na verirken, bu kez seçimlere kendi listesiyle girecek olan Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya adaylarını 3 gün önce açıklamıştı. BBP, 7 haziran seçimlerine Saadet Partisi ile yaptığı ittifak doğrultusunda bu partinin çatısı altında girmişti.

İl Başkanlığına genel merkez tarafından atandıktan sonra seçimler için görevinde istifa eden ve partisinin 1.sıra milletvekili adayı olan Av. Sema Altuntaş, yaptığı konuşmada, “Ülkemizde 1 Kasım seçimleri öncesi yaşanan olayları endişe içinde takip etmekteyiz. Ülkemizin milli ve manevi menfaatleri için hepimiz birlik içinde olmalıyız. Bu seçim ülkemizi bölmek isteyenlere, iç karışıklıklara sebep olarak Türkiye’yi Suriye ve Irak’a benzetmek isteyenlere vereceğimiz gündür” dedi.

Uygulanan yanlış politikalar sonucunda çözüm sürecinin PKK’nın yeniden yapılanma süreci haline dönüştüğünü savunan Altuntaş, “Toplumda bir kaosa çalışılmaktadır. Biz tüm bunları durdurmak için milletimizi büyük birliğe davet ediyoruz” demişti.

1 Kasım seçimleri için BBP İl Teşkilatına 11 aday adayının başvurduğunu belirten Altuntaş, kendilerine gösterilen teveccühe teşekkür etti.

BBP’nin Malatya milletvekili aday listesinde şu isimler yeralıyor:

1-Av. Sema Altuntaş, 

2-Abdullah Akgül, 

3-İbrahim Aygün, 

4-Mehmet Ayaz, 

5-Sueda Atilla, 

6-Haki Aslan.

Büyük Birlik Partisi, "Milli İttifak" diye isimlendirilen ittifak kapsamında Saadet Partisi çatısı altında 7 Haziran seçimlerine girmiş, o seçimde iki partinin ortak listesinde şu isimler yeralmıştı:

1-Osman Marasalı- İşadamı (SP)

2-Sema Altuntaş- Avukat (BBP)

3-Mustafa Sertkaya- Avukat (SP)

4-Turan Odabaş- Emekli Emniyet Müdürü (BBP)

5-Derviş Erdoğan- İşadamı (SP)

6-Cumali Akça- İktisatçı (SP)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız