SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'de Battalgazi ve Yeşilyurt Kongreleri

0
Güncellendi - 2016-04-17 16:12:15
BBP'de Battalgazi ve Yeşilyurt Kongreleri
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi(BBP) Malatya Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe kongreleri gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkanlar yeniden başkanlığa seçildi.

BBP Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe Başkanlığı kongresi Büyükşehir Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye BBP MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı İbrahim Alagöz, BBP İl Başkanı Av. Sema Altuntaş, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Öner Özer, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Gökhan Şahin, Türk Ocakları Başkanı Nadir Günata, HİMYAÇ-DER Genel Başkanı Ayşe Ece Budan ile diğer siyasi parti temsilcileri ve partililer katıldı.

BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu anısında hazırlanan sinevizyon gösterisinden sonra başlayan kongrede ilk olarak söz alan BBP Battalgazi İlçe Başkanı İbrahim Aygün, Genel Merkez tarafından atanan yönetim olarak 3 aylık süre zarfında görevlerini en iyi şekilde yaptıklarına inandığını söyledi.

BBP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ise bundan sonrada bu görevi en iyi şekilde yürütecekleri belirtti.

BBP MKYK üyesi ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi İbrahim Alagöz de kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nun başlattığı bu davayı sonuna kadar sürdüreceklerini ifade etti. Alagöz, “Sizleri buraya getiren dağıtılan rant, menfaat, makam ve mevki değil. Bizleri buraya getiren bu ülkeye olan karşılıksız sevgimizdir. Liderimizi kurucumuzu şehit verdik ama inançlarımız doğrultusunda bize gösterdiği yolda devam edeceğiz" diye konuştu. Kongrede son olarak söz alan BBP İl Başkanı Av. Sema Altuntaş ise kurucu liderleri Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle andıklarını belirterek, bu inanç ve dava uğrunda azimle ilerleyeceklerini belirtti. Ülke gündemine değinen Altuntaş, ülkeyi karıştırmak ve bölmek için senaristlerin yine işbaşında olduklarını belirterek, “Bu senaryolar daha öncede tutmadı bugünde tutmayacaktır” dedi.

Çözüm sürecini de eleştiren Altuntaş, bu süre zarfında teröristlerce ülkenin belirli noktalarının silahlarla doldurulduğunu ifade ederek “Dış politikalarda yürüttükleri hatalı politikalardan ötürü bugün Ortadoğu’da neler olduğunu görüyoruz. Biz bunu yıllarda söyledik. Türkiye’de Kürt meselesi yoktur. Türkiye’de Ermeni meselesi vardır. Türkiye’de Doğu’da, Güneydoğu’da büyük Ermenistan projesinin hayata geçirmek isteyen dış mihraklar ve içeriden de hainler vardır. Şu da bilinmelidir ki Türkiye hiçbir zaman bir Kuzey Irak, bir Suriye modeli olmayacak. Çünkü Türk esir olmaz, Türk vatansız, bayraksız, mülteci olmaz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında ülkeyi bölmek isteyen teröristlere de seslenen Altuntaş, “Tarihte hiçbir hain muvaffak olmamıştır. Tarih sizi de ihanetiniz ile ve hainliğinizi,yargılayacaktır” diye konuştu. Konuşmaların ardından Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe seçimlerine geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde Yeşilyurt İlçe Başkanlığına Mustafa Durmuş, Battalgazi ilçe Başkanlığı’na ise İbrahim Aygün yeniden seçildi.

iha

BATTALGAZİ VE YEŞİLYURT BBP İLÇE KONGRESİ YAPILDI (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız