SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'de Devir-Teslim Töreni..

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:27
BBP'de Devir-Teslim Töreni..
A- A+ PAYLAŞ

 

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya il yönetiminde devir-teslim töreni gerçekleştirildi. 

BBP il binasında düzenlene törende, BBP eski İl Başkanı Cengiz Sancaktar, görevini yeni İl Başkanı Abdulvahap Atabay’a teslim etti.

BBP eski İl Başkanı Sancaktar, kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını aktardı. Sancaktar, yönetimine ve partiye destek veren herkese teşekkür ederek, "Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinde yürüyeceğiz, partimiz hak ettiği yerde olacaktır" dedi.

BBP İl Başkanı Abdulvahap Atabay ise, "Bizden önce hizmet eden Başkanımız Cengiz Sancaktar'a ve ekibine teşekkür ediyoruz. Bu bayrağı teslim aldık, daha ileriye taşıyacağız. Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden yürüyeceğiz ve partimizi daha ileri taşıyacağız. Malatya'da BBP hak ettiği yere gelecektir" ifadelerini kaydetti.

Konuşmaların ardından Sancaktar, Atabay'a Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim vererek, görevi devretti. Törende BBP eski il başkanlarından Ramazan Keltaş da hazır bulundu.

Bu arada, BBP İl Başkanı Abdulvahap Atabay başkanlığındaki BBP'nin yeni il yönetim kurulu üyeleri; Hasan Ensari Aladağ, Mehmet Kırteke, Esme Aksüt, Teyfik Cücemen, Aliseydi Selağız, Emre Özcan, Coşkun Özyurt, Ramazan İşitmez ve Musa Arıca oldu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız