SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'de Polis Aday

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:56:03
BBP'de Polis Aday
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran seçimleri öncesi milletvekili adaylarının belirlenmesi adına iktidar ve ana muhalefet partisi hummalı bir çalışma içerisine girerken meclis dışındaki diğer muhalefet partileri de seçim çalışmalarına hız verdi. 

Malatya Büyük Birlik Partisi’nde de aday adaylıklar açıklanmaya başlandı. BBP’nin en dikkat çekici aday adayı ise Malatya Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek siyasete atılan Turan Odabaşı oldu.

Bir otelde düzenlenen toplantı ile 3 Milletvekili aday adayının kamuoyuna tanıtan Malatya BBP İl başkanı İbrahim İşleyen, seçim startını verdiklerini ve her hafta 3 aday adayını kamuoyuna tanıtacaklarını söyledi. Daha sonra söz alan BBP MKYK Üyesi İbrahim Alagöz ise 81 ilde liyakatli adaylarla milletin karşısına çıkacaklarını dile getirerek “Şahsi çıkar hesabı yapmayan, çıkarları vatan millet olan, adam kayırma yapmayan içinde saygı ve sevgi olan adaylarla yola çıktık” dedi.

Hükümetin Orta Doğu’da Kürt Devletinin oluşturulmasına ses çıkarmadığını belirten Alagöz, bu duruma tepki göstererek BBP’nin iktidara gelmesi ile bunların son bulacağını söyledi. Daha sonra geçilen aday adayları tanıtımında Turan Odabaşı, Şefik Candemir ve Mehmet Tuğrul Ayda’ya BBP rozetleri takıldı.

Aday adayları adına bir konuşma yapan eski Emniyet Müdür Yardımcısı Turan Odabaşı, Ardahan doğumlu olduğunu ve babasının memuriyet hayatı nedeniyle Ankara’da büyüdüğünü söyledi. Polis kolejinden sonra bir çok ilde görev yaptığını belirten Odabaşı, son olarak Malatya’da Asayiş Şube Müdürlüğü ve sonrasında Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduğunu söyledi.

Artık birlik ve beraberliği düşünme zamanı olduğunu ifade eden Odabaşı, Büyük düşünme zamanı olduğunu söyledi ve kendisinin hedefinin ise İçişleri Bakanlığı olduğunu belirtti. Odabaşı’nın AK Parti Hükümetinden kurtulmak için de Saadet Partisi ve MHP ile ittifak yapabileceklerini dile getirerek “Sadece kendimizi anlatamamışız. Bunu da kapı gezerek anlatacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız