SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'den Toplu İstifa

0
Güncellendi - 2016-08-17 19:09:24
BBP'den Toplu İstifa
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP)'nde İl Başkanı, ikinci başkanın yanı sıra Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde de birçok yöneticinin görevlerinden ve partiden istifa ettikleri bildirildi.

İstifalarla ilgili olarak İl Başkanı Avukat Sema Altuntaş tarafından yapılan yazılı açıklamada, son günlerde sosyal medyada kendilerine yönelik olarak yapılan karşı kampanyaya tepki gösterildi ve şöyle denildi:

"Büyük Birlik Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak bugüne kadar Malatya halkının sorunlarını gündeme taşımaya ,aziz Malatyalı hemşehrilerimize hizmet etmeye devam ettik.

15 Temmuz Darbe girişiminin ardından gece gündüz sabahlara kadar meydanlardaydık,idam cezasının geri getirilmesi için 100.000 imza topladık.Malatyalı hemşehrilerimden bu kampanyamıza desteklerinden dolayı ve bize desteklerinden dolayı ve bize desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Allah razı olsun herkesten.

Öncelikle bizi bugüne kadar hiç yalnız bırakmayan Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici'ye ve Genel Merkezimize teşekkür ediyoruz.

BBP her zaman bir dava ve ülkü partisi oldu.Hepimiz her daim şehit Muhsin YAZICIOĞLU'nun askerleri olacağız ve onun dik duruşunun bir sureti olacağız.

Biz Bugün Malatya İl Teşkilatı ve Merkez Battalgazi İlçe ,Merkez Yeşilyurt ilçe Teşkilatları olarak Büyük Birlik Partisi'nden istifalarımızı vermek üzere toplandık.

Son günlerde Malatya İl Teşkilatından ayrılan,çıkarılan ve ihraç edilen yine Malatya İl teşkilatına mensup olup sosyal medyadan ,telefonla ve sözlü olarak parti teşkilatlarına ve şahsıma yönelik hakaret ,iftira ve tehditler yapılmıştır.Ben şahsım adına ve teşkilattaki arkadaşlarım olarak dik duruşlu ,onurlu ,şerefli muhalefet yapılması gerektiğini düşünüyorum.

Şahsıma ve arkadaşlarımın hükmi şahsiyetlerine ,onur ve şereflerine ,adlarına yapılan bu çirkin karalama kampanyası bizi böyle bir otamda siyaset yapmayı bırakacak raddeye getirmiştir.

Ülkü sahibi insanın koltuk sevdası olmaz,koltuk için siyaset yapan malatyada bizi asılsız iftiralarla rencide etmeye çalışanlara ,bu istifalar ülküsü olan insanın koltuk sevdası olmaz cevabını verecektir.

Şahsımın ve arkadaşlarımın isim ve haysiyeti her türlü mevki ve makamdan ari olduğu için istifalarımızı veriyoruz.

Büyük Birlik Partisi camiasına ve Genel Başkanmıza saygı ve selamlarımız iletiyoruz.Teşkilatım ve ben Malatyada yapılan bu kirli siyasetle tarafımızla uğraşılmasından dolayı pes ettiğimiz için değil,dik bir duruş sergilediğimiz için bu kararı aldık."

Açıklamanın ekinde, görevlerinden ve partiden istifa edenlerin şu isimler olduğu belirtildi:

"İl Başkanı Av.Sema ALTUNTAŞ

İl İkinci Başkanı Bilal ULUDAĞ

Basın ve Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Cemal HANİLÇİ

Mahalle ve Seçimlerden Sorumlu İl başkan yardımcısı Sami TUNÇ

Argeden sorumlu İl Başkan Yrd.Mecit KAYNAR

İl asil üye Hasan HANİLÇİ

İl Yönetimi üyesi Ali KOYUN

İl Disiplin Kurulu asil üye Celal EYYÜPOĞLU

İl Disiplin kurulu asil üye Erol ALAKAŞ

İl Disiplin kurulu üyesi Hasan ÖZPOLAT

İl Disiplin Kurulu üyesi Battal YÜCEKAYA

İl Yönetim Kurulu üyesi Ayhan BATÇIOĞLU

İl Yönetim Kurulu asil üye Halil İbrahim GÖKÇE

İl Muhasibi Ali Rıza ULUTAŞ

İl Disiplin kurulu asil üyesi Kazım KÜLLÜ

Merkez ilçe Yeşilyurt ilçe başkanı Mustafa DURMUŞ

İLÇE Yönetiminin tamamı ve kayıtlı üyeleri

Merkez ilçe Battalgazi İlçe Başkanı İbrahim AYGÜN ve ilçeye kayıtlı üyelerin çoğunluğu.."

Bu arada,  Alperen Ocakları'nda da uzun süre görev alan TSO Meclis Üyesi Nurettin Bükte BBP Üyeliğinden istifa  ettiğini duyurdu.

FOTOĞRAF:iha

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

BBP MALATYA İL BAŞKANI AV. SEMA ALTUNTAŞ, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI. (BARIŞ TÜREL - CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Kendi çapında bir şeyler ile uğraşıp, bir yerlere gelmek isteyen fakat bunu başaramayacağını anlayınca dağılmaya karar veren bir gurup.
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan balcı (7 yıl önce)
    Herhangibir varlık gösteremeyen ve gösteremeyeceklerine inanan kişilerin istifa etmek için bahane uydurması.Zaten siyasetle alakası olmayan toplama bir ekipti
    0
    0
    Yanıtla
  • israfil çatalkaya (7 yıl önce)hasan balcı isimli kullanıcı yorumuna
    Bbp çok zorluklarla kurulan bir partidir Allah yattığı yerden inçitmesin büyük reis iyi ki bu günleri görmedi. istifaya gelelim arkadaşlar ne oldu ya böyle olumu bırakın birileri bu yükü almış götürüyor hamallık yapıyor daha ne isteniyor bakın insanları bu şekilde harcamayalım. Benim fikrim başkan ve ekibi ÇALIŞIYORDU.........
    0
    0
    Yanıtla