SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'liler 'Evet' Diyecek

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş, referandumda ülkücüler olarak evet oyu vereceklerini söyledi.

Parti il binasında basın açıklaması yapan BBP Malatya İl Başkanı Ramazan Keltaş, "Ülkemizin bu duruma gelmesinde 1980 darbesinin etkisi büyüktür. Bizler de Anayasa'nın değişmesini istiyoruz. Ülkücüler olarak darbelerden en fazla zarar görenlerdeniz. Bu nedenle referandumda evet oyu vereceğiz" ifadelerini kullandı.

"Referandum iktidara evet veya hayır demek değildir" diyen Ramazan Keltaş, "Anayasa'nın bugüne kadar değişmemesi geçmiş hükümetlerin sorumsuzluklarından kaynaklanmıştır. Böyle bir anayasa, bir şiir okumaya hapis cezası veren anayasadır. Bu anayasa, cezaevinde vekil seçilmesine imkan veren anayasadır. Bu ve birçok nedenlerle Anayasa'nın değiştirilmesi için eve oyu vereceğiz" şeklinde konuştu. Keltaş, referandumda yüzde 60'dan fazla evet oyu çıkmasını beklediğini de kaydetti.

BBP Merkez İlçesi 2. Başkanı Fikri Kaya ise, "Ben bir ülkücü olarak AKP iktidarına evet oyu vermem. Ancak, 12 Eylül'de yapılacak referandumda Anayasa değişikliğine evet oyu vereceğiz. Çünkü, ülkücüler olarak 12 Eylül darbesinden en fazla bizler zarar gördük" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız