SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'lilerden Askerlik Başvurusu

0
Güncellendi - 2016-02-24 16:22:57
BBP'lilerden Askerlik Başvurusu
A- A+ PAYLAŞ

BBP Malatya İl Teşkilatı üyeleri, terör olaylarının ardından askere alınmaları için ilçedeki askerlik şubesine başvurdu.

BBP İl Başkanı Sema Altuntaş ile parti üyeleri Malatya Asker Alma Bölge Başkanlığı bir araya gelerek terör olayları sonrası askere alınmaları için başvuru yaptı. Sema Altuntaş, burada yaptığı açıklamada, terör olayları nedeniyle asker ve polislerin şehit olduğunu belirtti.

Vatanı koruma görevi yapan güvenlik güçlerine destek olmak için askerlik başvurduklarını söyleyen Altuntaş, "Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı son günlerde artan terör olayları ve Ankara'daki saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diliyoruz. Yine art arda Diyarbakır'ın Sur ilçesi ile diğer bazı ilçelerinden Türkiye'nin dört bir yanına şehit haberleri geldi. Bu hafta canımız çok yandı. Bilinmeli ki Büyük Birlik Partisi olarak 'terörü lanetliyoruz, kınıyoruz' demekle yetinmeyeceğiz. Vatandaşta artık bunlarda yetinmeyecek. Milletimizin sabrı taştı. Milletimiz bu hainlere ve bu memleketin evlatlarının canına kast edenlere cevabı verecektir. Ülkenin istikbali söz konusu olduğunda her evden onlarca insan kadını ve erkeğiyle, yaşlısı ile genciyle asker olmak için bekler, bekliyor. Biz de memleketin dört bir yanında vatanı, milleti, namusu için canını feda eden asker ve polislerimize destek için askerlik şubesine geldik. Malatya BBP il teşkilatı içindeki arkadaşlarımızın askerlik şubesine yeniden vatanı görev yapmaya hazır olduğunu bildirmek için toplandık. Hainler unutmasın ki polisimizi askerimizi arkasında yüce Türk milleti vardır" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • malatyasporlu (8 yıl önce)
    resımler neden buyumuyor sıtenızde habere tıklayınca resımlerde büyüsün istendiği zaman
    0
    0
    Yanıtla