SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'lilerden Çakır'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-02-20 16:34:21
BBP'lilerden Çakır'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Yeni yönetim olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiklerini belirten Ulutaş, “Yeni yönetim olarak göreve geldikten sonra bir takım ziyaretlerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Çakır: Malatya’da hep birlikte yaşıyoruz

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Siyasi partilerimiz ülkenin yönetimi ve sorunlarına çözüm noktasında kurulmuş en önemli aktörlerdendir. Bizler yerel yönetimler olarak yerel dinamiklerle kamu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, siyasi partilerimiz ile diyalog halindeyiz. Onların görüş ve önerileri bizler için önemli. Malatya’da hep birlikte yaşıyoruz. Malatya’nın kalkınması, gelişmesi ve daha fazla hizmet alması Malatya’daki siyasi parti temsilcilerinin de görevi.

İllerimizin gelişmesi ve kalkınması ülkemizin daha güçlü olması demektir. Ülkemiz bir yandan Suriye’de terör örgütleri ile mücadele ederken, içerde de FETO yapılanması ile mücadele edilmektedir. Bu terör örgütleri ile mücadele ederken aslında onları oluşturan, onları ekonomik olarak destekleyen yapılarla da mücadele ediyoruz. Biz ne kadar güçlü olursak, ülkemiz ve ordumuz o kadar güçlü olur. Bizim birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ali Rıza Ulutaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a Osmanlı Tuğrası’nın yer aldığı bir tablo hediye etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız