SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BBP'nin İlçe Yönetimi

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya merkez ilçe başkanın atanmasından sonra yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş ve Merkez İlçe Başkanı Murat Köse ortak basın açıklaması yaptı.

Kendisinin merkez ilçe başkanı olarak atanmasından sonra merkez ilçe yönetimini oluşturduklarını belirten Murat Köse, yönetimi şöyle açıkladı:

"2. Başkan Nevzat Selçuk, Eğitim İşleri Başkanı Selahattin Tuncal, Mali İşler Başkanı Emin Demir, Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı Fikri Kaya, üyeler ise Fethi Buluş, Ömer Yiğit, Abdullah Değer, Yaşar Karaçorlu, Ahmet Atilla ve Fikret Karadağ."

Merkez İlçe Başkanı Murat Köse konuşmasında, "Ebedi genel başkanımız merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolundan gidiyoruz" diyerek, AKP'nin seçimde yüzde 50'ye yakın oy aldığını, kendilerinin de AKP'nin alamadığı yüzde 53'lik kısmında büyük pay almak için çaba gösterdiklerini vurguladı.

BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş da, konuşmasında son günlerde medyada yer alan darbe planı iddialarına temas edip, "Büyük Birlik Partisi olarak bu darbe planına duyarsız kalamayız. Genelkurmay Başkanı'nın söylemiş olduğu , 'Allah Allah nidasıyla yola çıkan askerlerimize böyle yakıştırmaları içimize sindiremiyoruz' Biz de sindiremiyoruz. Şu da var ki Türk Silahlı Kuvvetleri'nin içinde bulunan çürükleri de ayıklanmalıdır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız