SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BDH'de Randevulu Dönem

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'nde telefonla randevu hizmeti verilmeye başlandı.

Beydağı Devlet Hastanesi Başhekimi İlhan Geçit, hastanenin diğer yetkilileriyle birlikte hastanede yaptığı basın açıklamasında, "Halkımız hastanemizin 212 10 10 nolu telefonunu arayarak 222 dahili numarasını çevirip veya santral operatörümüz vasıtasıyla muayene randevusu verilecek birime ulaşabilecektir. Hastalarımız muayene randevusu birimindeki görevlimiz ile birebir görüşerek muayene olmak istedikleri polikliniği ve tercih ettikleri hekimi bildirecekler ve görevlimiz tarafından otomasyonumuz üzerinden hastamıza istediği gün için muayene randevusu verilecektir" dedi.

"Hastalarımız, muayene randevusu birimimizdeki görevlimizin meşgul olması veya herhangi bir sebeple randevularını alamadıkları taktirde, santral operatörümüz hastamızın telefonunu kaydedecek ve daha sonra görevlimiz hastamızın telefonunu arayarak talep ettiği muayene randevusu işlemini tamamlayacaktır" diyen İlhan Geçit, şunları söyledi:

"Şu anki düzenlememizde 2 gün sonrasına kadarki zaman aralığına ve her bir hekim için günlük 10 adet muayene randevusu verilecektir. Uygulamada görülecek ihtiyaç durumuna göre randevu verilecek gün sayısı ve hasta sayısı yeniden düzenlenecektir. Hastanemizin www.mbdh.gov.tr internet adresindeki e-randevu linkinden her hekim için günlük 10 adet muayene randevusu verilmesi hizmeti devam etmektedir. İnternet imkanı olmayan veya kullanamayan hastalarımızın da hastanemizdeki randevu sisteminden faydalanmasını sağlamak istiyoruz. Bu şekilde çok daha yaygın olarak kullanılan telefon vasıtasıyla, hastanemizden muayene randevusu alınabilecektir. Böylece hastalarımız muayene olmak istedikleri günü belirleyip poliklinik ve hekimlerini tercih ederek, aracı kullanmadan ve daha az zamanda daha rahat bir şekilde muayene olabileceklerdir."

Basın mensuplarının sorularını da cevaplandıran Geçit, hastanenin 300 metrekare olan acil bölümünü başhekimlik binasına taşıyıp bin metrekareye çıkaracaklarını ifade ederek, özellikle görüntüleme hizmeti veren filmlerde Turgut Özal Tıp Merkezi'nden sonra tek hastane olduklarını vurguladı. Hastanede 55 doktorla hizmet verdiklerini aktaran İlhan Geçit, Kalp Damar Cerrahı'nın tayinin çıkması nedeniyle bu alanda açık olduğunu ve bu açığın da kısa sürede kapatılacağına inandığını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız