SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bebeğin Harçlığı Erdoğan'a

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:25
Bebeğin Harçlığı Erdoğan'a
A- A+ PAYLAŞ

Ailesi, 5 aylık Şevval Er'in ilk bayram harçlığını, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a bağışladılar. 

Danışmanlık yapan Ayten ve Suat Er'in tek çocukları olan Şevval, Ramazan Bayramı'nda topladığı harçlığını, Cumhurbaşkanı adayı olan Recep Tayyip Erdoğan'a bağışladı.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur ve partililer, Yakınkent'te oturan Er ailesini ziyaret etti. 5 aylık olan Şevval, Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a, Ramazan Bayramı'nda topladığı harçlığı bağışladı.

Şevval'in babası Suat Er, "Kızımın ilk bayramı. El öpmeyi öğrenemedi ama büyüklerinden bayram harçlığı toplamayı öğrendi. Ama bu harçlığı kendisi için değil, geleceğini garanti altına alsın diye seçimde kullansın diye Tayyip Amcasına armağan ediyor. Kızım sadece kendi geleceğine değil, ülkenin ve İslam aleminin geleceğini Recep Tayyip Erdoğan'da olduğunu görüyor. Kendisine başarılar diliyoruz. 11 Ağustos'ta hep beraber Cumhurbaşkanlığını kutlayacağız" dedi.

Anne Ayten Er ise "Sayın Başbakanımıza yürekten bağlıyız ve sevdalıyız. Kendisine başarılar diliyorum. Kızım geleceğini Recep Tayyip Erdoğan'da görüyorum" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Er ailesini tebrik ederek, "Güzel bir düşünce. Gerçekten çok spontane gelişti. Şevval'in bayram harçlığını ve takılarını, Başbakan'a destek için bağışladılar. Son derece gururlandık. Vatandaşlarımız ülkelerini, kendi ve çocuklarının geleceklerini düşünüyor. Dolayısıyla Başbakanımızın, Cumhurbaşkanı olmasını ve ülkemizin geleceğinin güçlü bir liderle kazanılacağı düşüncesiyle de fedakarlık gösteriyorlar. Buda çok anlamlı bir düşünce olmuş" şeklinde konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise, Şevval'in, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında kullanmak üzere bayram harçlığı ve altınlarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bağışladığını ifade etti.

Er ailesine teşekkür eden Çalık, "Bu çok önemli ve anlamlı bir hediye. Geleceğin Türkiye'sini, yeni Türkiye'yi inşa ederken Şevval'in verdiği bir damla bizim için çok anlamlı ve önemli" dedi.

Milletvekili Çalık, 7 Ağustos'ta Malatya'ya gelecek olan Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile minik Şevval'i buluşturmak için bir çalışma yapacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız