SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bebeğin Laneti

0
Güncellendi - 2019-07-05 00:07:39
Bebeğin Laneti
A- A+ PAYLAŞ

Adaline ve kızı Chloe, 2. Dünya Savaşı’nın yarattığı kaos ortamından kaçıp, şehirden uzakta bulunun küçük bir köye yerleşir. Genç kadının kocası savaştadır ve onu arkasında bırakmış olmak hem Adaline hem de kızında büyük bir yara oluşturur. Ormanda bulunan oldukça büyük bir konağa yerleşen anne kız, bir süre sonra sıra dışı olaylar yaşamaya başlar. Ormanda gezintiye çıktıkları bir gün, Chloe’nun aniden kaybolması, olayları iyice karışık bir hale sokar. Yaşananlara anlam vermeye çalışan Adaline, bir süre sonra olayların evde buldukları oyuncak bir bebek ile bağlantılı olduğunu düşünmeye başlar. Oyuncak bebeğin sahibinin cadılar olduğu ile ilgili bir efsaneyi öğrenen Adaline, kızını onların kaçırdığına inanmaya başlar. Genç kadın, çocuğunu kurtarmak için gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Yönetmen: Lawrence Fowler

Oyuncular: Claire Carreno, Helen Crevel, Neil Hobbs, Philip Ridout, Michelle Archer

Tür: Korku

Yapım Yılı: 2018 (95 dk)

Vizyon Tarihi: 5 Temmuz 2019 Cuma

Senaryo: Lawrence Fowler

Yapımcı Firma: Up A Notch Productions

Yapım Ülkesi: İngiltere

Orijinal Dil: İngilizce

Orijinal Adı: Curse of the Witch's Doll

intersinema.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız