SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bebek Cinayetinde 6 Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Gayrimeşru ilişki sonucu dünyaya getirdiği iddia edilen bebeği boğup poşete koyarak çöpe atan kadın ve yardımcı olduğu öne sürülen yakınları ile ilgili soruşturma kapsamında 7 kişi adliyeye çıkarıldı. Doğuma yardımcı olduğu öne sürülen ve ailenin yakını olan S.S. adlı ebe dışındaki 6 kişi tutuklandı.

Malatya merkez Çukurdere Mahallesi'nde oturan ve 2 evliliğinin ardından dul olduğu bildirilen 33 yaşındaki İ.S. adlı kadın, 3 Mart gecesi 23.45 sıralarında doğum sonrası kanama nedeniyle Devlet Hastanesi'ne götürülmüş ve tedavi altına alınmıştı. İlgililerin kuşkulanmaları üzerine İ.S.'nin gayri meşru ilişki sonucu bir bebek dünyaya getirdiği, bu bebeği poşete koyarak evdeki çöplüğe attığı, evde bulunan yakını 42 yaşındaki A.S. adlı kadının da çöp poşetini çöp kamyonuna boşalttığı belirlenmişti.

Hastanede tedavisi yapılan kadının yanı sıra babası B.S. (70), yakınları O.S. (46), H.S. (45), A.S. (42), ebe S.S. (20) ve kadının eniştesi A.E. "yeni doğmuş bebeği iştirak halinde öldürme" iddiasıyla adliyeye çıkarıldı.

İ.S.'nin eniştesi ile gayrimeşru ilişki kurduğunu öne sürüldü. Ancak eniştesinin bu iddiayı kabul etmediği, kadının zaman zaman söylediklerini de yalanladığı öğrenildi.

Anne İ.S. ile yakınları olan B.S., O.S., H.S., A.S., ve A.E., tutuklanarak cezaevine gönderildi. S.S. ise serbest bırakıldı.

Bu arada, 3 gündür şehir çöplüğünde arama yapan polis ekipleri, bebeğin cesedine ulaşamadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız