SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bebek Ölümü..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da merdiven altına bırakılan 5 günlük erkek bebeğin soğuktan donarak ölmesi olayını araştıran polis, yaklaşık 200 yeni doğum yapan anneyi tek tek evinde ziyaret ederek, bebeğin evde olup olmadığını kontrol etti.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olaydan 10 gün önceki tarihler arasında Malatya'daki resmi ve özel tüm hastanelerin doğum yapan annelerin kayıtlarını alarak, tespit edilen evlere giderek bebekleri kontrol etti. Malatya'ya gelip de doğum yaptıktan sonra Adıyaman, Elazığ, Tunceli, Diyarbakır ve Kayseri gibi illere giden anneler de buradaki adreslerinde ziyaret edilerek bebekleri kontrol edildi. Polisin aramalarına rağmen, bebeği merdiven altına bıraktığı tahmin edilen anneye ulaşılamadı.

Bebeğin evde ancak bir sağlık personelinin tıbbi müdahalesi ile doğduğu ihtimali üzerinde duran polis ekipleri, bebeğin üzerindeki eczanelerde satılan plastik göbek bağının da yine bir sağlık personelince takıldığı şüphesini değerlendirmeye aldı.

Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, bebeğin giysisinden anneyi tanıyanların 155 Polis İmdat telefonuna ihbarda bulunmasını bekliyor.

Malatya'da 4 Mart 2009 tarihinde Emniyet Müdürlüğü'ne gelen bir ihbar üzerine Asayiş Şubesi ekipleri, Fırat Mahallesi Mezreci Sokak'taki İhsan Bey Apartmanı'na gitmiş ve burada apartman girişindeki merdiven boşluğunda 5 günlük bir erkek bebeği kundağının içinde ölmüş vaziyette bulmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız