SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bebek Suriyeli Maktüldenmiş

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:39:47
Bebek Suriyeli Maktüldenmiş
A- A+ PAYLAŞ

Eşine tecavüz ettiği iddiasıyla Suriyeli çobanı öldüren katil zanlısının hamile eşinin karnındaki cenine yapılan DNA testinde bebeğin babasının Suriyeli çoban olduğu ortaya çıktı.

Malatya merkez Orduzu Çarşıbaşı Mahallesinde bulunan bir çiftlikte 1 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen olayda, E.K. (30) adlı şahıs, çiftlikte çobanlık yapan  Suriye uyruklu 4 çocuk babası Nizam Ahmed (33) adlı şahısı bıçaklayarak öldürmüştü. Olaydan sonra E.K. ve arkadaşı H.M.Ö. tutuklanarak cezaevine konmuştu.

Katil zanlısı E.K. verdiği ifadesinde, “Olaydan önce yaklaşık  1 aydır eşim ile aramızda huzursuzluk vardı. Birkaç kez eşim intihar etmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Eşimle ile aramızdaki bu olumsuzluğun devam etmesi üzerine 30 Kasım günü eşim ile yaptığım görüşmede, eşim bana, ‘tarihten 2,5-3 ay kadar öncesinde Suriyeli olan Nizam isimli şahsın ben iş yerinde çalışırken eve zorla girerek kendisine tecavüz ettiğini ve bu olay nedeniyle de hamile kaldığını, çocuğu düşürmek için birkaç yola başvurduğunu ancak başarılı olamadığını’ söyledi.  Bende arkadaşım H.M.Ö’yi alarak arabamla Suriyeli Nizam’ın çalıştığı çiftliğe gittim ve burada arkadaşım telefonla arayarak çiftlik dışına gelmesini istedi. Suriyeli ile konuşurken çıkan kavgada şahısa bıçak salladım” ifadelerini ileri sürmüştü.

Katil zanlısı E.K.’nin eşi F.E.K. (25) ise verdiği ifadesinde, “Daha önceki mahallede bulunan evde otururken  evin karşısında  Cemile isimli Suriye uyruklu bir bayan eşi ve çocukları ile birlikte oturuyordu.  Bu aileye ülkelerini terk etmesi sebebiyle yakınlık gösterdim ve maddi manevi yardımda bulundum. Nizam Ahmed isimli şahsıda Cemile’nin akrabası olarak biliyordum. Bu şahıs, beni  Cemile isimli bayanın yanına gidip gelmesi sebebiyle görmüş olacakki beni takip etmeye başladı ve eşim gece vardiyasında olması sebebiyle zaman zaman Nizam Ahmet geç vakitlerde evime girmeye çalıştı. Olay tarihinden  3-3,5 ay kadar önce bu şahıs kapıyı çalıp içeri girip, ellerimi ve ayaklarımı bağlayarak bana tecavüz etti. Bu olay sebebiyle hamile kaldığımı 30 Kasım günü söylemem üzerine eşim evden ayrıldı ve aynı gün gece eve gelerek, Suriye uyruklu şahıs ile kavga ettiğini söyledi. Şahısın öldüğünü Asayiş Şubesine geldikten sonra öğrendim” ifadelerini ileri sürmüştü.

Olayın ardından, mahkeme kararı ile öldürülen Suriyeli Nizam Ahmed’den otopsi esnasında alınan DNA örneği ile katil zanlısı E.K. ve arkadaşı H.M.Ö.’den alınan DNA örnekleri hamile olan F.E.K.’den alınan DNA örnekleriyle karşılaştırılmak üzere laboratuara analiz edilmeye gönderilmişti. Gönderilen DNA analiz raporuna göre, F.E.K.’nin Suriye uyruklu Nizam Ahmed’den hamile kaldığı tespit edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız