SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bebelere Kur'an Kursu

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:01:01
Bebelere Kur'an Kursu
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da ilk kez 4-6 yaş çocuklara yönelik Kur’an Kursu açıldı. 

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Hacı Abdi Mahallesi Muhlis Efendi Kur’an Kursu açılışına, Kaymakam Nesim Babahanoğlu, İl Müftüsü Ümit Çimen, Yeşilyurt ilçe Müftüsü Mehmet Çınar, Diyanet Sen Malatya Şube Başkanı Refik Metin, ilgili ve yetkililer katıldı.

Açılışta konuşan İl Müftüsü Ümit Çimen, “Diyanet İşleri Başkanlığımız son yıllarda Kur’an kurslarında büyük atılım başlattı. Her seviyede insanımıza ulaşmanın ideali amacı içerisindeyiz.Kur’an kurslarında yaş haddi kalktı. 4-6 yaş grubuna yönelik çocuklara Kur’an Kursları açılıyor” dedi.

Çimen, “Çocuklarımız ve gençlerimizin karınlarını doyurduğumuz gibi onların zihin ve kalplerini de beslemeliyiz. Bizim inancımızda, anne ve babaların çocukları üzerinde hakları olduğu gibi, çocukların da anne ve babaların üzerinde hakları vardır. Çocuklarımıza en büyük mirasımız, onların güzel ahlakla yetiştirilmesidir. Bu da küçük yaştan itibaren Kur’an ve dinini öğretilmesi ile sağlanır” dedi.

Çimen, Malatya’da ilk kez açılan 4-6 yaş çocuklara yönelik Kur’an Kursu’nun hayırlı olması temennisinde bulundu. Müftü Çimen’in konuşmasından sonra kurdele kesip açılış yapıldı. Yetkililer daha sonra çocuk öğrenci sınıfını gezdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız