SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Beceremiyorsanız Bırakacaksınız!"

0
Güncellendi - 2019-04-16 02:55:04
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi takımlarından Darendespor, yarıda kalan Malatya İdmanyurdu karşılaşmasıyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi Play-off grubunda 14 Nisan Pazar günü dördüncü hafta müsabakasında Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan Darendespor-Malatya İdmanyurdu karşılaşması yarıda kalmıştı.

İdmanyurdu 1-0 önde iken yarıda kalan karşılaşmaya ilişkin Darendespor Kulübü Başkanı Fatih Kumtepe, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Kumtepe, açıklamasında iddialarını şöyle dile getirdi:

"14 Nisan Pazar günü Malatya Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan ve Ertv'den canlı olarak yayınlanan Darendespor-Malatya İdmanyurdu karşılaşmasının ikinci yarısının başlarında tribün ve televizyondan izleyen herkesin açıkça gördüğü metrelerce ofsayt olan pozisyonda golü vererek niyetini belli eden yan hakem Kürşat Duyu ve orta hakem Kemal Dizdar, bu pozisyondan bir kaç dakika sonra ele çarpan pozisyonu penaltı olarak yorumlamıştır. Hakem, her maçta olduğu gibi itiraz eden oyuncumuz Hüsnü Gökhan Ayaz'a kırmızı kart gösterip, hakaret etmekten çekinmemiş, oyuncumuzda bunu duyunca eliyle olmaması gereken şekilde hakeme dokunmuş. Bunu fırsat, ganimet bilen Kemal Dizdar polis çağırarak sahadan ayrılmıştır. Buradan belirtmemiz gereken; önceki hafta Akçadağ'da oynanan 2. Amatör Büyükler Futbol Ligi maçında aynı şekilde kendisine fiziki müdahale olunca soyunma odasına giderek, 'müsabakayı tatil ettiğini' ancak daha sonra nedenini kendisinin bildiği şekilde tatil etmekten vazgeçerek, sahaya geri gelip maçı tamamladığını belirtelim. Bu durum ortadayken ve görüşmemize rağmen ısrarla maçımıza verilmesi manidardır. Maçı izleyen tertip komitesi başkanı Kahraman Fırat ve üyeleri, ASKF başkanımız Seyfullah Özdemir ve üyeleri ile yüzlerce seyirci olanlara şahitken hala 'hakem haklı' diyebilenlerin olması Malatya'da futbolun durumunu gösteriyor."

Hakemleri sert bir dille eleştiren Kumpete, "Buradan ifade etmek isteriz ki, yapılan ayıptır emeğe saygısızlıktır. Unutulmamalıdır ki bizim gibi kulüpler olmazsa egonuzu tatmin edecek maçları yönetemezsiniz. Bu şekilde, sonucunu sizin belirlediğiniz müsabakalar sonucu müdahil olduğunuz skorlar ile desteklediğiniz ekipler hiç bir yere gelemez.

Kısır döngü içinde döner durursunuz. Ancak toplum önünde kişiliğinizi göstermiş olursunuz ki vicdanınıza yenik düşer silinir gidersiniz. Yapmanız gereken çok basit; bu işi beceremiyorsanız bırakacaksınız" diyerek, açıklamasını tamamladı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Hakan (4 yıl önce)
    Malatya hakemliğinin seviyesi son yıllarda iyice düştü . Hakemleri eğiten kişilerde sıkıntı var . Deneyimli hakem kalmamış Malatya’da .
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    illa hakemlerin iyice dövülmesimi lazım siz hangi egonuzu tatmin ediyorsunuz yanlış kararda verse bu hareketleri yapmanız gerekmiyor sayın başkan olan kişi bu yüzden bir yerlere gelemiyorsunuz .
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    darendespor suçlu futbolcu hakeme neden fiziki müdahelede bulunuyor bir tane futbolcu bütün takımı yaktı
    0
    0
    Yanıtla