SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bedduacılar Allah'a Havale.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:51:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, yerel seçim çalışmaları kapsamında Battalgazi Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısına; Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya eski Milletvekili İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, partililer ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

“DOĞRU BİLDİĞİMİZ YOLDA, EMİN ADIMLARLA İLERLEYECEĞİZ”

Mahalle toplantısında konuşan Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, doğru bildikleri yolda emin adımlarla hep ileriye yürüyeceklerini söyledi. Belediyecilik anlayışlarının Ak Parti ile birlikte yeni bir vizyon kazandığını ifade eden Gürkan, “Katılımcı belediyecilik anlayışı olmazsa olmazımızdır. Sizler bu yönetime kendi fikir, düşünce ve öngörülerinizle katılımcı olacaksınız. Yaptığımız ve yapacağımız işlerle ilgili sizlerle istişare ederek, neleri, nasıl yapacağımız konusunda sizlerin katılımını sağlayacağız” dedi. Gürkan, kültürel belediyeciliğe de büyük önem verdiklerini belirterek, “Belediyecilik yapılaşmasında temel olmazsa olmazımız kültürel belediyeciliktir. Kültür, toplumun maddi ve manevi tüm unsurlarıdır. Bu anlamda bizde kültürel belediyeciliğe büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de örnek çalışmaların yapıldığına dikkat çeken Gürkan, “Gerek hükümetimizin çizmiş olduğu politika, şimdiye kadar yapmış olduğu iş ve işlemler ve belediyecilik anlayışına yeni bir vizyon katması, bütün bu işlerin üstesinden geleceğimizin teminatıdır. Bu anlamda gerek Battalgazi’de gerek Malatya Belediyesi’nin gerekse de hükümetimizin sosyal politikalar konusundaki çalışmaları Türkiye tarihinde olmamış kadar güzel örneklerle doludur” ifadelerini kullandı. Gürkan, Doğa’nın, tabiatın ve çevrenin korunmasına ve geliştirilmesine büyük önem verdiklerine de değinerek, yaptıkları ve yapacakları çalışmalarda çevreyi her zaman koruduklarını ve bundan sonrada koruyacaklarını söyledi. 

Doğru bildikleri yolda emin adımlarla ilerleyeceklerini belirten Gürkan, “Kim ne söyler, kendi kendisine söyler. Biz doğru bildiğimiz yolda emin adımlarla ileriye bakarak, hep ileriye yürüyeceğiz. Bu konuda hiç kimsenin tereddüdü olmasın” ifadesini kullandı. 

“MİLLETİMİZ KURAL DIŞI OYUNLARI SANDIKTA BOZUYOR”

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AKP’nin bugüne kadar millet için güzel çalışmalara imza attıklarını dile getirdi.

AKP’nin yaptığı güzel hizmetlerden rahatsız olan bazı kesimlerin bulunduğunu ifade eden Çakır, “Faizlerin düşmesinden çok rahatsız olanlar var. Çeteler çökertildi, hortumlar kesildi. Bundan dolayı rahatsız olanlar var. Başörtüsünün serbest bırakılmasından rahatsız olan kesimler var. İmam hatiplerin önünün açılmasından rahatsız olanlar var. Kuran kurslarının önünün açılmasından rahatsız oluyorlar. Açılım süresinden rahatsız oldular. Halk için, bu milletin geleceği için ne varsa birilerini rahatsız ediyor. Ama halkımızı oyu ile sandıkta Başbakanına sahip çıktığı için hesapları bozuluyor. Kural dışı oyunların hepsini sizlerin oyları bozuyor. Bu nedenle oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

“ÇALIŞMA TEMPOMUZ DAHA DA ARTACAK”

Çakır, göreve geldikleri günden buyana çok yüksek bir tempoyla çalıştıklarını belirterek, Malatya’nın her noktasında çalıştıklarını dile getirdi.

Yoğun çalışma neticesinde Malatya’da güzel hizmetlerin yapıldığına dikkat çeken Çakır, AK Parti’ye yakışır hizmetleri artırarak, sürdüreceklerini kaydetti.

Çakır, göreve geldiklerinde Malatya’nın birçok sorununun bulunduğunu ifade eden Çakır, “Her noktaya, aynı anda ve aynı dönemde yetişmemiz mümkün değildi. Yaptığımız işleri geçmiş dönemlerle kıyasladığımız zaman yerelde kat kat hizmetler yaptık. Sosyal, kültürel, altyapı, üstyapı ve sportif anlamda birçok projeyi hayata geçirdik. İnşallah bu çalışma temposu, büyükşehrin verdiği imkanlarla daha da artacak” dedi. 

“BİZ HEP MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞTIK”

Milletvekili Mustafa Şahin, milletin refahı, huzuru ve daha iyi bir ortamda yaşaması için gece-gündüz çalıştıklarını belirtti.

Şahin, “Bu güzellikler hep sizler için yaptık. Ancak bunları küçük göstermeye, biraz daha önemsizleştirmeye, itibarsızlaştırmaya çalışan güçler her zaman için olmuştur. Onun için biz bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaları, önce hakka sonra halka karşı sorumluluk bilinci içerisinde yapmak zorundayız” diye konuştu. 

“BEDDUA EDENLERİ, ALLAH’A HAVALE EDİYORUZ”

Şahin, yapılan güzel hizmetlere karşı beddua edenleri, Allah’a havale ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi: “Biz hiçbir zaman için partilerle uğraşmadık. Zihniyetlerle mücadele ettik. İnsanlarımız 1940’lı yıllara bir daha dönmeyecek. 1930’lu yıllarının sonundan itibaren bu ülkede babalarımızın, dedelerimizin çekmiş olduklarını hepimiz dinlemişizdir. Biz bunlarla mücadele eden insanlarla ancak hesabımız vardı. Ama Allah’a hamdolsun ülkemizde güzel işler yapıldı. Elbette ki güzel işler yapan kadrolara her zaman saldırılar olacak. Ama bizim ilkeli bir duruşumuz var. Hiçbir zaman başkalarının ne yaptıklarıyla ilgilenmedik. Başkalarının zafiyetlerini masaya yatırmadık. Başkalarına çamur atmadık. Başkalarına gayri ahlaki söylemlerde bulunmadık. Biz yaptıklarımızı söylemekten haya ediyoruz. Yapılması gerekenleri yapmayanlar utansın. Başbakanımızın yaptığı güzel hizmetlere rağmen 90 yaşındaki dedelerimizin, ninelerimizin sabahlara kadar dua ettikleri o uzun adama, beddua edecek birileri varsa Allah’a havale ediyoruz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız