SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bedelli YMS'ye de Vurdu

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:47:02
Bedelli YMS'ye de Vurdu
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, liderliğin yanı sıra bedelli askerlik sevinci de yaşanıyor. 

Hükümetin aldığı bedelli askerlik kararı, Yeni Malatyaspor'da birçok futbolcuyu sevindirdi. Sarı-kırmızılı takımda 3 futbolcu yaşları nedeniyle bedelli askerlikten faydalanamazken, 15 futbolcu ise bedelliden yararlanacak. 

Yeni Malatyaspor'da takım kaptanı Ramazan Kahya'nın yanı sıra kaleci Şener Özcan, defans oyuncuları Ersin Veli, Mustafa Tuna Kaya, Osman Fırat ve Ferit Cömert, ön libero Ali Sakal, orta saha oyuncuları Serkan Çalık, Onur Kalafat, Emre Öztürk, Caner Ağca ve Onur Tuncer, sol kanat oyuncusu Hüseyin Kar, forvet oyuncuları Emrah Kol ve Eren Görür, bedelli askerlikten yararlanabilecek oyuncular.

Sarı-kırmızılı takımda, defans oyuncusu Koray Şanlı, orta saha oyuncusu İrfan Başaran ve forvet oyuncusu Mehmet Gürkan Öztürk, bedelli askerlikten yararlanamayacak.

Yeni Malatyaspor'da futbolcuların yaşları ise şöyle:

"Vedat Kapurtu: 36, Şener Özcan: 29, Ferit Cömert: 31, Koray Şanlı: 25, Ali Sakal: 31, Ramazan Kahya: 30, Serkan Çalık: 28, Hüseyin Kar: 28, Emre Toraman: 35, İrfan Başaran: 25, Onur Kalafat: 30, Aydın Çetin: 34, Mustafa Tuna Kaya: 30, Emre Öztürk: 28, Emrah Kol: 28, Eren Görür: 27, Fatih Gül: 26, Ersin Veli: 32, Osman Fırat: 30, Onur Acar: 31, Mehmet Gürkan Öztürk: 25, Caner Ağca: 30, Onur Tuncer: 30."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız