SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bedensel Engelliler Derneği Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:05:53
Bedensel Engelliler Derneği Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi düzenlenen törenle açılırken, açılışta 10 bedensel engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi. 
 
Çırağan Düğün Salonu'nda düzenlenen Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şubesi açılışı ve engellilere tekerlikli sandalye dağıtım törenine, Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, AKP  Malatya milletvekili Cemal Akın, Başsavcı Muzaffer Sayın, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün, Müftü Hacı Yusuf Gül, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nebi Tepe, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Harp Malülü Şehit Aileleri Derneği Malatya Şube Başkanı Duran Şahin, Mazlum Der Malatya Şube genel sekreteri Sami Cengil, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Türkiye Bedensel Engelliler Derneği genel merkez ve Malatya Şubesi yöneticileri ile üyeleri katıldı. Programda konuşan Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, Türkiye nüfusunun yüzde 10'unun engelli olduğuna dikkat çekerek, engellilerin toplumun sosyal hayatına katılıp, engellerinin kaldırılması için çabalar gösterildiğini ifade etti. 
 
Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Malatya Şube Başkanı Ahmet İlhan, Türkiye Bedensel Engelliler Derneği Genel Merkez Genel Sekreteri Bedri Korkmaz, dernek onursal başkan Nevzat İkiz de konuşmasında, engelli olmanın zorluklarından söz edip, açılışa katılan davetlilere teşekkür etti.
 
Konuşmalardan sonra, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile iş adamları Kürşat Özzabcı, Ömer Yıldırım ve Kürşat Duran'ın temin ettiği 10 adet tekerlekli sandalyeler engellilere yetkililer tarafından verildi. 
 
Milletvekili Cemal Akın, başka programı olması nedeniyle açılıştan erken ayrıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız