SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bedirhan Gökçe'den Şiir Dinletisi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:27:16
Bedirhan Gökçe'den Şiir Dinletisi
A- A+ PAYLAŞ
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizasyonu kapsamında Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURT-KUR) Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya'daki yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine yönelik şiir dinletisi düzenlendi. 
 
Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen gecede ünlü şair Bedirhan Gökçe, öğrencileri kimi zaman şiirleriyle ağlattı kimi zaman da anlattığı fıkralarla güldürdü. Programa, Malatya Belediye Başkan Yardımcısı ve Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan, İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, Malatya Belediyesi Fuarcılık Müdürü Murat Nalçacı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mahmut Berk ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Malatya Bölge Müdürü Şahin Kayaduman'ın yanı sıra davetliler ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. 
 
Şiir dinletisi öncesinde bir konuşma yapan YURT-KUR Bölge Müdürü Şahin Kayaduman, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından YURT-KUR'a bağlı kurum yurtlarında barınan öğrencilere yönelik kültürel ve sanatsal faaliyetlerin düzenlendiğini bildirdi. Kayaduman, öğrencilerin serbest zamanlarını değerlendirip, kültürel ve sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla bu tür faaliyetlerin düzenlendiğine dikkat çekerek, "Bir taraftan öğrencilerimizin barındıkları yerlerin standardını yükseltirken, öbür taraftan da kültürel, sosyal, sportif faaliyetlerle öğrencilerimizin gelişimlerine katkıda bulunmanın gayreti içerisindeyiz. Malatya Bölge Müdürlüğü olarak 4 ilimizde öğrencilerimize en güzel hizmeti sunmak için bir çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde yurtlarımızdaki standardın yavaş yavaş yükseldiğinin sizler de farkındasınız. Bundan sonra da bu standart gittikçe yükselecek ve en üst seviyeye kadar gelecektir" dedi.
 
Kayaduman'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan şair Bedirhan Gökçe, "Upuzun bir yolculuğun son durağına geldik. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç ile beraber 12 Mart'ta İstiklal Marşı'nı anlatarak başladığımız, ardından 18 Mart Çanakkale'yi anlatarak Ankara'da devam ettiğimiz, sonra Anadolu'ya açılarak 'Memleket Türküleri, Memlekete Şiirleri' ismini verdiğimiz programın ilk ayağı olarak Hayat'a gittik. Son olarak da Malatya'dayız ve sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.  Şiirleriyle salonu dolduran öğrencilere duygulu anlar yaşatan Gökçe, kimi zaman da anlattığı fıkralarla salonu kahkahaya boğdu. Gökçe, programın son 10 dakikasında ise İstiklal Marşı'yla ilgili üniversite öğrencilerine bilgiler verdi. 
 
Programda Şahin Kayaduman, Bedirhan Gökçe'ye kayısı ve çiçek takdim etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız