SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bedo' Anısına Yarışma..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Müzisyen Eğitimciler Derneği, bu kez de Malatyalı mahalli sanatçı merhum Bedri Karahan (Bedo) anısına bir ses yarışması düzenledi.

Dernek başkanı Mehmet Balkış, son başvuru tarihi 31 Ocak olan yarışmayla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

"Malatya’mızın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamak ve gençlerimize kültürümüzü aktarmak üzere geleneksel hale getirdiğimiz ses yarışmalarından birini daha gerçekleştireceğiz.

2003 yılında kurulmuş olan derneğimiz bugüne kadar hemşerilerimizden Malatyalı Fahri Kayahan, Hakkı Coşkun, Necati Coşkun, Sami Kasap, Zehra Bilir ve Selahattin Alpay, Belkıs Akkale ve Ufuk Erbaş adına konserler ve ses yarışmaları düzenlemiş olup, bu yıl da yine hemşerilerimizden Bedri Karahan adına bir ses yarışması düzenlemiş bulunmaktadır.

Yarışmanın jüri heyeti akademik bir kadrodan oluşmaktadır.

KİMİN ADINA DÜZENLENDİĞİ : HEMŞERİMİZ BEDRİ KARAHAN ( Topal Bedo)

AMAÇ : Malatya Müzisyen Eğitimciler Sanat Derneği Yönetim Kurulu Tarafından özelde Malatya ve bölge musikisini,genelde ise Türk Müziğini geniş kitlelere duyurma, yeni sesleri topluma kazandırma ve Malatya’nın Sosyal, kültürel ve sanatsal yaşamına katkıda bulunma.

KATILIMCILARDA ARANAN KOŞULLAR VE İSTENEN BELGELER

1. Bir adet vesikalık resim
2. Bir adet nüfus cüzdan fotokopisi
3. Müracaat ve bilgi formu (Bu form Dernekten temin edilir)
Yarışma tarihi itibariyle en az 16 yaşından gün almış olmak

ÖDÜLLER
1.’ye Büyük Cumhuriyet Altını
2.’ye Orta Cumhuriyet Altını
3.’ye Çeyrek Cumhuriyet Altını"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız