SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Beğenmedi, Ondan da Oldu!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da sözleşmesi devam etmesine karşın alacağının ödenmediği gerekçesiyle kulübü şikayet eden Mustafa Özkan'a şok karar. Şikayet üzerine federasyonun, Malatyaspor'un kendisine 130 bin YTL ödemesi kararını verdiği, ancak bu parayı az bulduğu için Tahkim Kurulu'na giden Mustafa Özkan, kurul tarafından haksız bulundu ve 130 bin YTL'lik alacağı iddiası da kabul edilmedi.

Mustafa Özkan, geçtiğmiz sezon Gençlerbirliği'nden 2 yıllığına Malatyaspor'a transfer edilmiş, ancak bir türlü beklenen verim alınamamıştı. Malatyaspor kulübü ve taraftarı için "hayal kırıklığı" olan bu futbolcu, geçtiğimiz sezon takımın küme düşmesinin ardından Malatya'ya dönmemiş ve alacaklarını alamadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı feshetmiş, Malatyaspor Kulübü bu duruma itiraz etmişti. Eski yöneticilerin de "alacağı olmadığını" söyledikleri Özkan için Malatyaspor'un yaptığı itiraz federasyon tarafından reddedilmiş, ayrıca bu futbolcuya alacaklarına karşılık 130 bin YTL ödenmesi kararlaştırılmıştı. Daha sonra Ankaragücü ile anlaşan ve halen bu takımın formasını giyen Mustafa Özkan'ın, 130 bin YTL'lik tazminatı az bulduğu, bu nedenle Tahkim Kurulu'na gittiği, kurulun ise futbolcuyu haksız bularak tazminatı kaldırdığı belirtildi. Mustafa Özkan'ın başka kulübe transferi ile ilgili sürenin geçmesi nedeniyle, sözleşmesinin feshinin iptali işleminin yapılamadığı öğrenilirken, Malatyaspor Kulübü'nün bu futbolcu için yeni kulübünden transfer bedeli talep edip edemeyeceği konusunun da araştırıldığı belirtildi.

Öte yandan, Malatyaspor Kulübü'nün, Mustafa Özkan'la aynı yolu izleyen, sözleşmesini "alacağı ödenmediği" gerekçesiyle tek taraflı fesheden bir diğer futbolcusu Evren'in 236 bin YTL alacağının ise kesinleştiği, bu futbolcuya ödeme yapılması gerektiği belirtiliyor. Eski yöneticiler, bu futbolcunun da kulüpten alacağı bulunmadığını öne sürüyorlardı. Evren Turhan, bir ara Ankaraspor ile görüşmüş, daha sonra 2. Lig B grubu ekiplerinden Etimesgut Sekerspor takımına transfer olmuş, geçtiğimiz haftalarda da kötü sonuçlar nedeniyle, Sergen ve Ahmet Dursun gibi yıldız futbolcularla birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Ligin son haftasındaki Gaziantep maçında "çok kötü" performans sergileyen Mustafa Özkan ve Evren'in, Malatyaspor'un küme düşmesinden hemen sonraki davranışları çeşitli spekülasyonlara ve dedikodulara neden olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız