SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bekçiler Bıçakla Yaralandı"

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü, bıçaklı bir şüpheliye müdahale eden bekçilerden 2'sinin bıçakla, 1'inin de arkadaşının seken kurşunuyla yaralandığına ilişkin haber üzerine yaptığı açıklamada, 3 bekçinin de bıçakla yaralandıklarını, kurşunla yaralanan olmadığını bildirdi.

Konuya ilişkin açıklamada şöyle denildi:

"03/02/2020 Tarihinde Polis okulu civarında meydana gelen ve üç Mahalle Bekçimizin kesici aletle yaralanması olayı ile ilgili olarak;

Bazı basın yayın organlarında yer alan iki Bekçinin kesici aletle bir bekçinin ise uyarı amaçlı havaya ateş eden arkadaşının silahından çıkan kurşunla yaralandığı şeklinde yapılan haberlerle ilgili yanlış bilgileri düzeltmek amacıyla bu açıklamayı yapma ihtiyacı doğmuştur. Zira Mahalle Bekçilerimizden hiçbiri ateşli silahla yaralanmamış şüpheli şahsa müdahale esnasında şüphelinin elinde bulunan bıçak darbeleriyle yaralanmıştır."

Olayla ilgili olarak yapılan ilk haberde, "...Polis Eğitim Merkezi nizamiyesi civarında durdurulan Suat U. üzerinde bulunan bıçakla gece bekçilerine mukavemet gösterdi. Bekçiler ile şüpheli şahıs arasında yaşanan arbedede, bekçilerden birinin uyarı ateşi açması sonucunda seken kurşunlardan biri bekçilerden Sedat K’.nın başını sıyırırken, diğer 2 bekçi Gökhan P. ile Yusuf S. aldıkları bıçak darbeleri sonucunda yaralandı." bilgisi yeralmıştı. Olayda, şüpheli Suat U. da yaralanmış, AA şüphelinin polis tarafından bacağından vurulduğunu bildirmişti.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

ARŞİV FOTO: Olay yeri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız